Gadget-uri pe care fiecare jucător de cazino trebuie să le aibă!

0
408

Tehnologia a devenit cel mai bun prieten al cazinourilor online, iar acest lucru era probabil de așteptat având în vedere cât de bine se potrivesc cele două. Și pentru cazinouri au fost inventate gadgeturi, dar în același timp și pentru jucători. Câteva dintre aceste gadgeturi sunt chiar și recomandate pentru cei care vor să aibă o sesiune de pariuri productivă. Iată care sunt cele mai importante gadgeturi pentru jucătorii de cazino!

Aparat de amestecat cărți automat

Un aparat de amestec automat al cărților nu este foarte ușor de transportat deoarece este unul dintre dispozitivele ceva mai voluminoase. Evident, dacă mergi la o partidă de Sweet Bonanza Demo nu vei avea nevoie de un astfel de aparat de amestec, dar dacă te pregătești pentru o sesiune de Poker alături de cei dragi, este normal să ai nevoie de un amestecător eficient. Aceste dispozitive nu sunt deloc scumpe și sunt capabile de a crea o atmosferă excelentă la masa de joc. Dacă tu și prietenii tău veți reuși să decideți care dintre voi este dealerul, seara va fi excelentă.

De ce ai avea nevoie de un amestecător automat? Ei bine, știm cu toții cât de multe certuri pot apărea la mesele de joc. Chiar în momentele mai importante, cineva poate face o greșeală care să distrugă complet atât atmosfera instalată în seara respectivă, dar și jocul. Un aparat care se ocupă de amestecul cărților este perfect pentru a preveni aceste incidente.

Aplicații despre cazinouri

Telefonul inteligent este device-ul pe care îl folosim cu toții pentru a ne face viața mai ușoară. În ultima perioadă, fenomenul aplicațiilor mobile a prins aripi atât de mult încât putem să customizăm activitatea de gambleri în câte moduri ne dorim. Dacă un fotograf se poate folosi de tot felul de aplicații care conțin filtre, modele de editare sau moduri de customizare a fotografiilor, un jucător din cazino ar trebui și el să aibă un set de aplicații instalate pe telefonul mobil care să îl ajute să fie mai eficient.

Dacă nu era deja evident, cele mai bune aplicații pentru un gambler sunt cele oferite de cazinourile online la care acesta se joacă în mode frecvent. Majoritatea cazinourilor online din România au deja aplicații mobile pe care le poți accesa folosind aceleași conturi online. Ofertele de jocuri și sloturi sunt identice, iar serviciile sunt la fel de premium. Mai mult decât atât, suntem siguri că în online există deja și aplicații care te învață cum să te joci în cazino și care sunt cele mai importante reguli de respectat într-o sesiune de gambling.

Organizator de chips-uri

Ori te vei prezenta la masa de joc cu o pungă plină din care vei scoate toate chipsurile amestecat, ori ar fi cazul să îți cumperi un organizator de chipsuri. Nu trebuie să fie nimic scump. Dacă vrei să mai reduci din costuri, poți încerca mai întâi să cumperi chipsurile separat deoarece cu cât sunt mai bune cu atât te vei simți mai bine la masa de joc. După cei chipsurile, poți cumpăra acel model clasic de servietă nu foarte scumpă pentru a le transporta:

Organizatoarele de chipsuri sunt foarte eficiente atunci când trebuie să organizezi un turneu de Poker. Participanții vor veni la tine, iar experiența pe care le-o oferi trebuie să fie unică. Pe lângă experiența de joc, aceștia se așteaptă de la tine ca totul să fie perfect și să meargă totul de la sine. Nu vrei să ai cea mai așteptată masă de Poker a lunii, iar tu să cauți chipsuri care lipsesc, corect?

Slot personal

Cu cât ești mai pasionat, cu atât vei ajunge să cheltui mai mulți bani pe aceste dispozitive. Un aparat de slot personal este un accesoriu care poate deveni imediat most wanted-ul locuinței tale. Ele sunt folosite pentru design-ul unui loc pe care tu îl consideri special. Unii se folosesc de aceste mașinării pentru a scăpa de dependența de jocuri de noroc. Dacă ai chef vreodată de o sesiune de câteva rotiri, vei putea să mergi chiar în camera ta, să pornești slotul și să te joci și pe gratis.

Modelele destinate celor care vor să facă această achiziție pentru locuință pot fi și mai mari sau mai mici. Există totuși și oameni care colecționează astfel de dispozitive.

Concluzie

Acestea sunt cele mai interesante gadgeturi pe care le poți folosi pentru a fi un gambler mai bun, dar și mai fericit. Unele aplicații mobile te pot ajuta să câștigi mai mulți bani sau cel puțin să ai sesiuni de gambling mai frumoase, iar alte dispozitive pot chiar să te satisfacă pe plan personal și să te facă să simți că ai atins un obiectiv al pasiunii tale.