Conferința internațională: „Implementation of the UN 2030 SDGs in the Black Sea Region”

0
203

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, din cadrul Guvernului României, organizează pe 4 octombrie Conferința internațională: „Implementation of the UN 2030 SDGs in the Black Sea Region”.

Conferința își propune să ofere o platformă de dialog și schimb de bune practici între agenții guvernamentale, universități, ONG-uri, dar și alte entități în vederea implementării Obiectivelor pentru Dezvoltare Durabilă în regiunea Mării Negre.

La eveniment participă Consilierul de stat László BORBÉLY; profesorul  Eden MAMUT, secretar general al Black Sea Universities Newtork; excelența sa Aristotelis V. XENAKIS, reprezentant al președinției-în-exercițiu a Greciei la BSEC; ambasadorul Traian CHEBELEU, secretar general adjunct Organizația de Cooperare Economică la Marea Neagră; Nicolaos THEODOSSIOU, președinte al SDSN Marea Neagră, alături de alți reprezentanți de marcă. De asemenea, profesorul emerit Dan GRIGORESCU va transmite și un mesaj din partea domnului președinte Emil CONSTANTINESCU.

Conferința este organizată în parteneriat cu Rețeaua Universităților la Marea Neagră (BSUN); Organizația de Cooperare Economică la Marea Neagră (BSEC) și Divizia Mării Negre din cadrul Rețelei de soluții pentru dezvoltare durabilă (SDSN).