Adrian Claudiu Prisnel, în competiția USR pentru Primăria Craiova

0
221

Deputatul USR Dolj, Adrian Claudiu Prisnel, şi-a anunţat, astăzi, decizia de a intra în competiţia internă a partidului pentru funcţia de primar al municipiului Craiova. “Am zâmbit cu drag, zilele trecute, când mi-a spus un prieten că eu am fost primul candidat USR la primăria unui oraş mare; nu îmi pusesem niciodată problema aşa, dar m-am gândit de multe ori la experienţa campaniei pentru Primăria Craiova din vara lui 2017. M-a marcat personal, m-a forţat la reflecţie şi m-a modelat ca politician – am învăţat cât de mari, de concrete şi de pragmatice sunt aşteptările oamenilor de la politicieni şi cât de puţine dintre aceste aşteptări se găsesc măcar pe radarul omului politic. Având în vedere experienţa candidaturii anterioare, m-am hotărât să particip la competiţia internă pentru a obţine nominalizarea USR la funcţia de primar al Municipiului Craiova”, a scris Prisnel, pe Facebook.

Adrian Claudiu Prisnel îi invită pe liderii PNL și PLUS din Dolj la negocieri pentru desemnarea unui candidat comun pentru Primăria Craiova.

”Invit liderii PNL Dolj, ai PLUS Dolj și ai celorlalte partide dornice să participe la schimbare la nivel local să începem discuțiile pentru a găsi acea soluție. Energia, nevoia de schimbare a societății și încrederea cu care ne-au investit craiovenii nu trebuie irosite”, a mai scris Prisnel.