Mircea Geoană, senator de Dolj: „Îmi reafirm intenţia clară de a candida în Colegiul Dăbuleni-Segarcea”

0
127

După ce preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că relaţia cu senatorul de Dolj Mircea Geoană s-a normalizat şi că acesta va candida susţinut  de USL, au apărut tot mai multe zvonuri că politicianul nu ar mai fi interesat de Colegiul Segarcea-Dăbuleni, ci de unul din Bucureşti. Ieri, Mircea Geoană a negat acest zvon, declarând că o candidatură a sa în Colegiul Dăbuleni-Segarcea a fost stabilită şi la nivelul PSD Dolj.

Mircea Geoană

Ştiut fiind faptul că Marian Vanghelie a fost unul dintre pesediștii care s-au opus vehement ca Mircea Geoană să fie exclus din PSD, în ultimele zile au apărut informaţii conform cărora senatorul de Dolj ar părăsi Colegiul Dăbuleni-Segarcea și ar candida pentru un nou mandat în Sectorul 5 Bucureşti. Zvonul a fost infirmat de Mircea Geoană, care spune că nu are nici un motiv întemeiat pentru a se despărți de oamenii din această zonă a județului Dolj.

„Referitor la zvonurile apărute în ultima perioadă, îmi reafirm intenția clară de a candida în Colegiul Dăbuleni-Segarcea-Bechet, pe care îl reprezint de 8 ani în Senatul României. Nu există nici o rațiune sau motiv plauzibil care să întrerupă relația de prietenie și loialitate cu oamenii din această zonă și cu colegii și colegele mele din PSD Dolj. Această soluție de continuitate a fost convenită și la nivelul factorilor de decizie din PSD Dolj și este dorită de publicul și activul PSD și USL. Cred că a fost și o confuzie la mijloc. Nu am primit o ofertă de a candida nici din partea organizației PSD București, nici din partea lui Marian Vanghelie. Am primit, în schimb, oferte din alte trei județe de a candida din partea PSD, pe care le-am declinat”, a declarat Mircea Geoană, care, în august, spunea că el nu a plecat niciodată din PSD şi că se consideră în continuare un social-democrat, arătând că va candida pentru un nou mandat la Senat în acelaşi colegiu.