Minoră dispărută la externarea din spital

0
41
Irina Munteanu

Poliţiştii doljeni caută o tânără de 15 ani, din judeţul Gorj, dată în urmărire la nivel naţional în acest moment, întrucât a fost externată de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, săptămâna trecută, şi nu a mai ajuns la domiciliu.

În cursul zilei de duminică, 30 septembrie a.c., Aurica Munteanu, din Craiova i-a sesizat pe reprezentanţii IPJ Dolj că, pe 28 septembrie, nepoata sa, Irina  Ion-Munteanu, în vârstă de 15 ani, care locuia efectiv, de ceva vreme, în satul Biduleşti, comuna Dănciuleşti, judeţul Gorj, împreună cu concubinul ei, a fost externată din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, însă nu este de găsit. Tânăra nu a venit nici la locuinţa bunicii, în Craiova, dar nu a ajuns nici la concubin, în Gorj, motiv pentru care a şi fost anunţată Poliţia. Bunica tinerei dispărute a povestit că aceasta venise la spital pentru un control, deoarece era însărcinată în 20 de săptămâni (aproximativ 5 luni), şi nimeni nu-şi poate explica unde a dispărut.

Semnalmentele fetei sunt 1,50 metri înălţime, constituţie astenică, greutate de 45-50 kg, păr lung, ochi albaştri, iar ultima dată când a văzut-o bunica sa era îmbrăcată cu o pijama de culoare roz. Reprezentanţii IPJ Dolj fac apel la persoanele care pot oferi date şi informaţii despre minoră să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.