Reacţiile alb-albaştrilor, după pierderea titlului

0
265

Cristiano Bergodi: „E dificil. Trebuie să știm să pierdem. Ceea ce am făcut acum e datorită muncii acestor băieți și vreau să le mulțumesc pentru ceea ce au făcut. Cei de la CFR au fost mai buni, asta s-a întâmplat. Au avut punctul forte la fazele fixe, au experiență. Noi am făcut o minune ca am ajuns până la ultimul meci și trebuie să le mulțumesc băieților. Am început bine, am înscris din acțiune frumoasă, dar am luat gol și ni s-a făcut frică. S-a văzut că nu suntem obișnuiți să jucăm astfel de meciuri. Ne-au tremurat picioarele. Băieţii erau dezamăgiți, dar le-am zis să stea cu capul sus. Ceea ce au făcut băieții până în acest moment e un mare lucru. Aș fi semnat când am venit aici dacă mi s-ar fi spus că voi juca ultimul meci cu titlul pe masă. Au dat gol când a trebuit să dea gol”.

Sorin Cârţu: „Ne doare, dar acum, trebuie să vedem ce facem la anul. Campionatul viitor încercăm să ne luăm toate măsurile să fim mai constanți și să câștigăm campionatul. Au fost ei mai buni. Nu înseamnă că nu merge ceva. S-a simțit lipsa lui Bancu, e jucător important în echipa noastră, ar fi fost și un alt impuls. Când îți lipsește căpitanul, poți să ai și momente de ezitare”

Alexandru Mateiu: “Este foarte dureros, eram cea mai bună echipă din campionat, am jucat şase meciuri formidabile, păcat că a venit pauza asta şi ne-a dat peste cap şi astăzi nu am fost cum trebuie. Am visat frumos, pentru că eram o echipă bună, o echipă în formă şi nu ne gândeam… Niciun om, nici în afara stadionului nu se gândea că azi o să pierdem, mai ales acasă, dar felicit CFR-ul că a fost azi mai în formă ca noi. Vinicius e numărul 1, este mondial omul ăsta, sper să plece cât mai repede din România.  Au meritat victoria per total. Nu ne-am simţit foarte bine, cred că pauza asta ne-a dat peste cap şi azi nu am fost ce trebuia să fim. Cred că la anul o să câştigăm detaşat. Dacă am ajuns până în momentul ăsta. înseamnă că au meritat”.

Gică Craioveanu: „Am început bine, dar apoi s-a impus CFR Cluj. Au fost peste noi datorită experienței, a faptului că știu să joace mai bine meciurile decisive. Noi am suferit și la fazele fixe. Ei au un executant foarte bun, pe Deac. Nouă ne-au lipsit mult și Bancu, Mihăilă e alt jucător când îl are pe Bancu lângă el. Avem încredere totală în Cristiano Bergodi, atât eu, cât și Mihai Rotaru și Sorin Cârțu”

Dan Nistor: „Îmi pare nespus de rău pentru miile de suporteri care au crezut în noi, din păcate am dezamăgit, dar asta e viața, trebuie să luptăm mai mult. La ce a fost în ultima perioadă, sincer să vă zic…să afli în ultimele ore că trebuie să joci finala Cupei…că nu e finala campionatului! Numai finala Cupei se joacă așa, dacă e egal să se meargă în prelungiri. Așa țară, așa Federație.  Am mers la București, am vrut să ne întoarcem acasă, ne-am oprit în nu știu ce pădure că trebuie să jucăm cu Astra. Am mai stat 4 zile la București, pe drum…trebuie să mergem acasă. A fost o perioadă foarte grea. Nu vreau să discut despre problema asta, dacă merită CFR Cluj să fie campioană. Am văzut că au și foarte mulți oameni influenți acolo. Aș fi vrut ca echipa să câștige, iar eu să nu marchez. Era un meci foarte important, dar a fost greu, te anunță cu o oră înainte de meci că trebuie să jucăm prelungiri dacă se termină egal. Așa ceva eu nu am mai întâlnit în viața mea. OK, ne-au bătut, au fost mai buni. Mara ar trebui să vorbească mai puțin, că o să spun mai multe despre el și nu e cazul”