Caravana Pro TV pleacă prin ţară în căutarea de noi vedete! – Preselecţie pentru „Românii au talent”, şi la Craiova

0
711

După ce a adus în faţa întregii ţări talente nemaipomenite şi a împlinit visul atâtor oameni, emisiunea „Românii au talent” se pregăteşte de un nou sezon la Pro TV. În perioada 20 august – 26 septembrie, caravana „Românii au talent” va străbate ţara în lung şi-n lat în căutarea acelor români care au ceva de spus şi arătat, a românilor cu abilităţi deosebite, gata oricând să ridice o sală întreagă în picioare. Pentru a oferi tuturor posibilitatea de a-şi etala talentul, caravana va ajunge de această dată în şase mari oraşe. Primul va fi Craiova, unde preselecţia se va desfăşura timp de două zile, pe 20 şi 21 august, în sala Teatrului Naţional „Marin Sorescu”. Vor urma Timişoara (30 şi 31 august), Cluj (6 şi 7 septembrie), Iaşi (13 şi 14 septembrie), Constanta (20 şi 21 septembrie), ultimul oraş de pe listă fiind Bucureşti. Până atunci, toţi cei care vor să facă parte din super show-ul de la Pro TV se pot înscrie pe www.protv.ro. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.romaniiautalent.ro.

Show-ul „Românii au talent” nu ţine cont de vârstă, meserie sau înfăţişare şi oferă o şansa extraordinară tuturor celor care au un talent al lor, indiferent care ar fi acesta, de la cântat, dansat, acrobaţie, numere de magie până la capacităţi deosebite, cum ar fi mersul pe cioburi sau tricotatul-viteză.

Scena, deschisă tuturor celor care vor să-şi împlinească un vis

Luna aceasta, Pro TV dă startul preselecţiilor pentru al doilea sezon al emisiunii „Românii au talent”, cu un succes răsunător în lumea întreagă. Show-ul TV reuneşte mii de talente din diverse domenii, de la cântăreţi şi instrumentişti la dansatori, de la magicieni la jongleri şi aruncători de flăcări, fiecare având dreptul de a-şi exprima talentul de orice fel. De asemenea, oferă de la satisfacţia recunoaşterii talentului propriu la posibilitatea promovării acestuia, cât şi a unui câştig material consistent.

Aşadar, oricine are un talent, indiferent care ar fi acesta, poate intra pe www.romaniiautalent.ro şi se poate înscrie la preselecţii. De asemenea, nu contează meseria pe care o are în viaţa de zi cu zi, astfel încât accesul la preselecţii este deschis tuturor: de la contabili la bucătari, de la sudori la economişti, de la profesori la cismari, de la medici la vânzători, toată lumea este invitată să se înscrie. Printre cei prezenţi la preselecţiile anterioare pentru „Românii au talent” au existat mulţi concurenţi care ne-au demonstrat că este foarte important să participi şi să te simţi bine în pielea ta…

Totodată, pentru participarea la cel mai de succes show al momentului nu există nici un fel de limită de vârstă; tot ceea ce contează sunt talentul şi dorinţa de a-l împărtăşi tuturor. Nu există restricţii nici în ceea ce priveşte numărul celor care îşi propun să-şi etaleze talentele, astfel încât la preselecţii se pot prezenta fie singuri, fie cu clasa, fie cu familia, fie cu prietenii. Profesionişti sau nu, scena este deschisă tuturor celor care vor să-şi împlinească un vis.

Toţi cei care vor să se înscrie la preselecţii pot accesa www.romaniiautalent.ro. Site-ul conţine ştiri despre show, filmuleţe cu cele mai ciudate şi extravagante talente din întreaga lume, quizz-uri care vor „măsura” talentul. Aici puteţi să revedeţi unele dintre cele mai interesante momente muzicale din show, care au adus zâmbetul pe buzele lui Andi Moisescu, au emoţionat-o pe Andra sau l-au făcut pe Mihai Petre să părăsească sala.

Înscrieri pe site-ul emisiunii sau direct la preselecţiile din cele şase oraşe

Înscrierile se pot face pe site-ul emisiunii, www.romaniiautalent.ro, dar şi direct, în locurile anunţate din oraşele în care va poposi caravana Pro TV. Primul va fi Craiova, unde preselecţiile se vor desfăşura timp de două zile, pe 20 şi 21 august, în sala Teatrului Naţional „Marin Sorescu”. Ora urmează să fie anunţată, iar intrarea va fi liberă.

Vor urma Timişoara (30 şi 31 august), Cluj (6 şi 7 septembrie), Iaşi (13 şi 14 septembrie), Constanta (20 şi 21 septembrie), ultimul oraş de pe listă fiind Bucureşti. Toate, cu siguranţă, vor fi luate cu asalt de românii talentaţi care îşi doresc să arate lumii că au şi ei ceva de spus.

După „Got Talent”, unul dintre cele mai de succes formate de televiziune

„Românii au talent” este formatul de mare succes mondial „Got Talent”, cumpărat de Pro TV de la FremantleMedia. Emisiunea care a cucerit telespectatori din toată lumea şi a revoluţionat industria televiziunii în ultimii ani a putut fi văzută la Pro TV anul trecut. Concursul reuneşte mii de talente din diverse domenii, care se întrec în faţa unui juriu şi în faţa naţiunii pentru afirmare. Fără limită de vârstă, oameni talentaţi din orice domeniu au scena deschisă pentru a se face remarcaţi. Uneori sublim, alteori ridicol, fiecare are dreptul de a-şi exprima talentul de orice fel.

Alături de concurenţi vor fi, ca de fiecare dată, Smiley şi Pavel Baroş gata oricând să înlăture orice emoţie şi să aducă o doză zdravănă de energie pozitivă. Talentul concurenţilor va fi pus sub lupă de Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, nerăbdători să vadă cu ce îi vor mai surprinde românii şi de această dată.

„Got Talent” a fost unul dintre cele mai de succes formate de televiziune ale anului 2009, depăşindu-şi propriile recorduri de audienţă peste tot în lume. Acest show de televiziune a fost făcut în peste 30 de ţări, printre care şi Marea Britanie, Suedia, Grecia, Belgia, Australia, Rusia, Portugalia, Franţa, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Serbia, India, Armenia, Slovacia, Polonia, Noua Zeelandă, Danemarca, Argentina, Olanda, Norvegia, Spania, Germania, Finlanda, Israel.

 

***

Narcis Iustin Ianău va interpreta un rol într-un spectacol german de operă

Contratenorul Narcis Iustin Ianău, finalist al competiţiei „Românii au talent”, a fost selectat să interpreteze un rol într-o nouă producţie germană de operă – „Wonder Wood”, ce va avea premiera mondială peste nouă luni.

La începutul săptămânii a avut loc la Bucureşti primul casting pentru această producţie, în prezenţa compozitorului operei, Jurgen Doetsch, şi a autorului libretului şi producătorului, Ali Namdar, la invitaţia prinţului Paul şi a prinţesei Lia. Circa zece artişti români ai scenei lirice s-au prezentat la audiţii, dintre care a fost selectat, în această primă etapă, Narcis Iustin Ianău.

Premiera mondială a operei „Wonder Wood” va avea loc după o perioadă de 9-12 luni, prinţul Paul şi prinţesa Lia dorind ca acest lucru să se întâmple în România. Prinţesa a remarcat că operele noi sunt foarte rare, din cauza cheltuielilor şi efortului uriaş pe care le implică. „Este o muzică frumoasă, agreabilă, creată nu numai pentru a impresiona muzicienii, ci şi pentru a distra publicul”, a spus producătorul Ali Namdar. Noi audiţii pentru această operă vor avea loc, de la toamnă, tot în România. „Ne concentrăm asupra României şi cred că vom găsi tot talentul de care avem nevoie aici, pentru toată distribuţia. Cred că putem face asta”, a mai spus producătorul.

Narcis Iustin Ianău, în vârstă de 17 ani, a fost marea revelaţie a primului sezon al emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV. El a reuşit să se claseze pe locul al doilea în finala „Românii au talent”, marele câştigător al premiului de 120.000 de euro fiind desemnat Adrian Ţuţu.