Iridex Group Salubrizare continuă distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilorîn perioada 04 – 07 Mai

0
385

 Iridex Group Salubrizare continuă săptămâna care urmează, în municipiul Craiova, distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor pentru persoanele fizice care locuiesc la case. Distribuirearecipientelor de colectare a deșeurilor către locuitorii orașului Craiova care locuiesc la case, se va realiza astfel:

Marți, 04.05.2021:Str. Trotusului, Str. Cantonului (de la intersectia cu Trotusului pana la intersectia cu Viilor), Aleea Trotusului, Str. Bariera Valcii (de la intersectia cu Bld. Dacia pana la intersectia cu Valcelei pe sensul de mers), Str. Cerna, Str. Craiovitei, Str. Florilor, Str. Grigore Alexandrescu, Str. Maria Tanase, Str. Pascani, Str. Buzaului, Str. Razelm, Str. Sinoe, Str. Drobeta (de la intersectia cu Siretului pana la intersectia cu Crangului), Aleea Targului, Str. Dr. Constantin Severanu, Str. Dr. Dimitrie Gerota, Str. Popoveni (de la intersectia cu Raului pana la intersectia cu Nicolae Romanescu), Str. Targului, Str. Mihail Kogalniceanu, Str. Romania Muncitoare, Aleea Anul 1848, Str. Dionisie Eclesiarhul, Str. Frinarului, Str. Maramures;

Miercuri, 05.05.2021: Str. Plopului, Str. Stejarului, Str. Cornului, Str. Mesteacanului, Str. Bariera Valcii (de la intersectia cu Valcelei pana la intersectia cu Centura de Nord pe sensul de mers), Str. Albisoarei, Str. Renasterii, Aleea 1 Motru, Str. Lebedei, Str. Drobeta (de la intersectia cu Crangului pana la intersectia cu Bld. Ilie Balaci), Str. Luminitei, Str. Padesului, Str. Susita, Str. Emil Racovita, Str. Macesului, Aleea 1 Corneliu Coposu, Str. Dragoslavele, Str. Pinului, Str. Buciumului, Str. Desnatui, Str. Gilortului, Str. Milcov;

Joi, 06.05.2021Str. Merisorului (de la intersectia cu Carpenului pana la intersectia cu Aleea 2 Plopului), Aleea 1,2 Plopului, Str. Bariera Valcii (de la intersectia cu Centura de Nord pana la intersectia cu Valcelei pe sensul de mers), Aleea Tabacu, Str. Poporului, Aleea 1,2,3,4,5,6 Doicesti, Str. Carpati, Str. Maghiranului, Str. Teleajenului, Aleea 2 Popova, Str. Popova, Aleea Voinicului, Str. Mitropolit Firmilian, Str. Voinicului, Str. Cornului (de la intersectia cu Pastorului pana la intersectia cu Rovine), Str. Nicolae Iorga;

Vineri, 07.05.2021:Aleea Merisorului, Str. Merisorului (de la intersectia cu Aleea 2 Plopului pana la intersectia cu Centura de Nord), Aleea 3,4 Plopului, Str. Bariera Valcii (de la intersectia cu Valcelei pana la intersectia cu Bld. Dacia pe sensul de mers), Str. Pictor Oscar Obedeanu, Str. Eroul Necunoscut, Str. Ineului, Str. Sacelu, Aleea 1,3 Popova, Str. Fantana Popova, Str. Livezi, Str. 24 Ianuarie, Aleea Mamaia, Str. Bujorului, Str. Fratii Buzesti, Str. Mitropolit Nestor Vornicescu, Str. Dezrobirii.

Distribuirea recipientelor se va realiza individual de către echipajele noastre, în dreptul fiecărui imobil, pe baza actului de identitate și a informațiilor privind proprietarul casei și numărul de persoane care locuiesc la adresă.Persoanele care nu sunt găsite acasă pentru preluarea pubelelor, sunt rugate să sune la numărul de dispecerat 0251.979 în intervalul orar 8:00 – 17:00, pentru a reprograma o vizită din partea echipei Iridex Group Salubrizare.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu recipientele de deșeuriși un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie precolectateîn recipientele primite și cum se precolectează corect aceste deșeuri.

Programul de distribuire, pe străzi, va fi anunțat săptămânal, cu câteva zile înainte de predarea recipientelor, prin diferite mijloace de comunicare: pliante distribuite la fiecare casă, comunicate de presă și anunțuri postate pe rețelele de socializare, dar și pe site-ul propriu www.iridexsalubrizare.ro.