Premierele filmelor amânate din cauza pandemiei de coronavirus

0
577

Pandemia a lovit nemilos Hollywood-ul. Distanţarea socială şi închiderea cinematografelor în multe dintre ţările lumii i-au făcut pe producători să amâne lansările sau să se mute în spațiul virtual.

“Patronii de cinematografe spun că nu vor deschide până când nu vor fi lansate filme care să aducă încasări. Pe de altă parte, studiourile de la Hollywood spun: „Nu vom lansa filme până nu va fi clar că oamenii se simt confortabil să meargă în sălile de cinema.”. Așadar, avem o joacă „de-a șoarecele și pisica”, în care studiourile înainte de a lansa o investiție mare precum filmul “Wonder Woman din 1984”, doresc să fie siguri că oamenii se simt confortabili să meargă la film. Eu una cred că încă nu știm în ce măsură oamenii se vor simți confortabil cu această idee. În California, guvernatorul Newsom a spus că “vor mai trece luni înainte de a deschide cinematografele aici”, a declarat Rebecca Keegan/Senior Film Editor, Hollywood Reporter, potrivit stirileprotv.ro

Printre filmele ale căror premiere au fost amanate amintim: „Fast and Furious”, „Capone” și „Black Widow”, dar și producția „Mulan”, realizată de Disney.