Millennium Bank lansează Depozitul cu Extra Beneficii

0
125

Millennium Bank lansează Depozitul cu Extra Beneficii care răsplăteşte clienţii cu un bonus de până la 300 de lei pentru produsele suplimentare achiziţionate. Depozitul este disponibil în lei pentru fondurile noi şi oferă o dobândă anuală de 6,5% pe o perioadă de trei luni, care îl plasează printre cele mai avantajoase produse de economisire pe termen scurt de pe piaţă. Această campanie promoţională, denumită „Fii chibzuit cu economiile tale”, se desfăşoară în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2013 şi se adresează atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi.

Clienţii noi care îşi deschid un Depozit cu Extra Beneficii primesc până la 300 de lei bonus pentru produsele suplimentare pe care le achiziţionează pe perioada campaniei. Pentru deschiderea unui Cont de salariu sau de pensie şi pentru încasarea respectivelor venituri, clienţii sunt răsplătiţi cu un bonus de 100 de lei, la fel ca în cazul contractării unui card de credit.

Pentru achiziţionarea unui descoperit de cont, aceştia primesc un bonus de 50 de lei, la fel ca în cazul în care recomandă un client nou care îşi deschide un Cont de salariu/ pensie sau un Depozit cu Extra Beneficii. Pentru clienţii existenţi, valoarea maximă a bonusului poate ajunge până la 200 de lei, pentru contractarea unui card de credit, a unui descoperit de cont şi pentru recomandarea unui nou client.


Depozitul cu Extra Beneficii permite denunţarea în avans fără pierderea totală a dobânzii, banca oferind clienţilor 50% din dobânda calculată până la momentul denunţării în avans. Depozitul poate fi deschis în sucursale şi prin intermediul serviciului Call Center.