Mărţişoare pentru bunici, în prag de 8 Martie

1
685
Copii de la Gradinita nr. 21 la caminul de batrani

Preşcolarii de la Grădiniţa nr. 21 „Tudor Vladimirescu” au trecut, ieri, pragul Centrului de Asistenţă Socială din Craiova cu urarea „La mulţi ani, bunico dragă!” pentru ziua de 8 Martie. Cei 35 de copii, de la grupa mare şi grupa pregătitoare, conduse de prof. Simona Florea şi, respectiv, prof. Raluca Chisa, au susţinut şi un program artistic cu cântece, poezii şi dansuri, care le-a ridicat de pe scaune pe bunicuţe.

„Până acum, aceşti copii sunt singurii care au trecut pragul casei noastre ca să ne cânte de Ziua Mamei. Şi ne bucură foarte mult. Este un moment frumos şi chiar emoţionant”, a spus una dintre bătrâne.

La final, copiii le-au oferit mărţişoare, dar şi cadouri donate de părinţii lor.
”Am supus atenţiei părinţilor acţiunea noastră, iar aceştia au răspuns imediat şi foarte bucuroşi ca pot face surprize unor bunicuţe, ca să aştepte cu drag venirea primăverii. Am contribuit cu toţii la această surpriză: copii, părinţi şi cadre didactice. Am avut sprijin şi din partea prof. Alina Cuţulescu, de la Palatul Copiilor, care i-a pregătit pe copii pentru momentele de dans”, a precizat prof. Simona Florea.

Cu ocazia Zilei de 8 Martie, şi personalul Clubului Soroptimist Internaţional din Craiova a trecut pragul „Centrului de Îngrijire şi Asistenţă pentru Bătrâni” din cartierul Craioviţa Nouă. Acţiunea lor face parte din programul “Alături de cei cu multe amintiri” şi a constat în donaţii de îmbrăcăminte nouă, dulciuri ţi mărţişoare.

1 COMENTARIU

  1. De lăudat acțiunea inițiată de cele două doamne educatoare. Copiii trebuie să cunoască și o altă latură a vieții, să înțeleagă și să aprecieze asfel de acțiuni. Felicitări.

Comments are closed.