FC New York a anunţat oficial transferul lui Mitriţă

0
247

Clubul american din Major Soccer League FC New York City a anunţat oficial transferul lui Alexandru Mitriţă, cumpărat cu 7,4 milioane de euro de la Universitatea Craiova. “Sunt foarte fericit să fac parte din acesta echipă şi abia aştept să încep să joc. E o mare plăcere pentru mine şi voi da tot ce am mai bun pentru a juca la un nivel înalt. Vreau să fac mândri pe toţi cei care au crezut în mine! Ştiu că găsesc aici un grup bun şi că am venit la un club unde jucătorii tineri se pot dezvolta. Echipa are un antrenor bun, cu experienţă”, este prima reacţie a lui Mitriţă după ce a semnat cu New York City, potrivit site-ului oficial al clubului american, deţinut de şeicii care patronează şi Man City.

“Suntem foarte fericiţi că Alexandru a semnat, era una dintre principalele noastre ţinte, e foarte periculos în atac, mai ales în situaţiile 1 vs. 1. A avut un extraordinar în România, are experienţă şi în Europa. Ştim că poate deveni un lider al atacului nostru”, a spus şi antrenorul lui New York City, Domenec Torrent.

Totodată, Universitatea Craiova a confirmat transferul, comunicatul oficial precizând: “Căpitanul inimilor noastre, în visul american. Alex Mitriță este în mod oficial jucătorul lui New York City FC. Îți mulțumim pentru tot, Alex și nu uita: Craiova va fi întotdeauna casa ta!”