Pițurcă pleacă de la Universitatea Craiova!

0
416

Cu o zi înainte de reunirea lotului, Victor Pițurcă a anunțat conducerea Universității Craiova că nu mai vrea să continue în Bănie, după ce nu a căzut de acord cu conducerea clubului asupra strategiei de transferuri.

“Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!” este comunicatul clubului din Bănie.

Cornel Papură, cel care a fost antrenor principal la startul sezonului, dar și secund al lui Pițurcă, va asigura interimatul, el și Cristiano Bergodi fiind variantele pentru banca Științei.

Lotul Universității Craiova se va reuni duminică,  luni va efectua vizita medicală, iar marți va pleca în stagiul de pregătire din Antalya, unde va fi cazat la resortul Land of Legends. Pentru cele 18 zile de cantonament au fost stabilite și patru meciuri amicale.