Bonus clienţilor care opteză şi pentru un card de credit

0
49

Banca Comercială Română (BCR) lansează o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale DIVERS BCR axată pe accesibilitate şi simplitate – dobândă fixă de la 12,9%, ZERO comisioane de analiză şi administrare credit şi documentaţie simplificată pentru evaluarea cererilor de credite.

BCR va derula, până la 31 decembrie 2012, o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale DIVERS BCR. Banca oferă 50 lei bonus clienţilor care opteză şi pentru un card de credit BCR si care vor efectua cel puţin 2 tranzacţii la POS în prima lună de la achizitionarea cardului. Detalii în Regulamentul campaniei disponibil gratuit în unitaţile BCR şi pe www.bcr.ro. În cadrul campaniei, BCR vinde credite noi de nevoi personale cu dobândă fixă începând de la 12,90% (DAE 13,69%). În plus, BCR oferă gratuit asigurarea de viaţă la BCR Asigurari de Viaţă VIG. „BCR s-a concentrat în ultima perioadă pe simplificarea procesului de creditare, unul dintre paşii deja realizaţi constând în reducerea documentelor solicitate clienţilor la doar 3 acte. Totodată, banca a revizuit preţul creditului nou DIVERS BCR, reducând dobânda şi practicând comisioane ZERO de analiză şi de administrare credit pentru creditele noi. În această perioadă a anului creditul DIVERS BCR răspunde cel mai bine nevoilor diverse de finanţare ale clienţilor cum ar fi pregatiri pentru începerea anului universitatar, amenajari/remobilări în casă, pachete turistice pentru perioada sarbătorilor cheltuieli specifice sărbătorilor de iarna, etc.”, a declarat Roxana Cristea, şef Departament Credite Negarantate, BCR.


Principalele beneficii ale creditelor DIVERS BCR sunt: rata lunară mică şi fixă pe toată perioada de creditare, asigurarea de viaţă oferită gratuit la BCR Asigurări de Viaţă VIG şi posibilitatea de a opta, contra cost, pentru o asigurare complexă ce oferă până la 24 de rate lunare plătite de bancă în caz de şomaj.


Principalele beneficii aduse de plata cu cardul de credit sunt: cumpărături cu 0% dobândă (prin programul de 12 rate cu dobândă 0% la comercianţii parteneri BCR / până la 53 zile perioadă de graţie cu dobândă 0%), programul de loialitate, reducerile de până la 30% la comercianţii parteneri BCR, servicii gratuite de plăţi facturi la ATM BCR, asigurare gratuită de protecţie a cumpărăturilor.