CFR şi FCSB se împiedică pe teren propriu

0
87

Cele două echipe care preced Universitatea Craiova în clasament, FCSB şi CFR, s-au împiedicat în etapa a 7-a. Primul şoc a fost în Gruia, unde campioana a condus-o pe Viitorul cu 1-0, prin golul lui Ţucudean, dar în ultimele cinci minute a primit două goluri. Echipa lui Gică Hagi a egalat prin Voduţ, cu un gol senzaţional, de la centrul terenului, şi acelaşi Voduţ a scos penalty-ul din care Ianis Hagi a adus victoria oaspeţilor. A fost ultimul meci al lui Toni Conceicao pe banca feroviarilor.

FCSB s-a refugiat la Voluntari pentru a beneficia de un teren bun la meciul cu FC Botoşani, echipa care are un complex în faţa roş-albaştrilor, la fel ca Universitatea Craiova. Trupa lui Dică a condus cu 2-0, goluri Man şi Gnoere (pen.), dar moldovenii au egalat după golurile lui Papa şi Mihai Roman II, atacantul împrumutat din Bănie punctând cu un sfert de oră înainte de final.

FCSB rămâne lider, cu 14 puncte, pe 2 e CFR, cu 12 puncte, iar podiumul este completat de Universitatea Craiova, cu 11 puncte. Luni se joacă ultimul meci al etapei, apoi campionatul se întrerupe pentru aproape două săptămâni.