Program de Internship derulat de Camera Deputaţilor

0
141

Programul de Internship derulat de Camera Deputaţilor a ajuns la cea de-a doua ediţie. Destinat studenţilor şi tinerilor absolvenţi, programul a fost iniţiat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, oferind o şansă unică tinerilor de a câştiga o experienţă profesională valoroasă şi de a dobândi înţelegere aprofundată cu privire la procesul legiferării. 

”În cadrul oricărei societăţi democratice, Parlamentul reprezintă instituţia de bază, iar interesul tinerilor pentru activitatea desfăşurată de Camera Deputaţilor ne bucură mult. La prima ediţie a programului de Internship, au candidat aproape 400 de tineri, creativi şi foarte bine pregătiţi. Sunt convins că studenţii şi absolvenţii care vor fi selectaţi la ediţia din acest an ne vor molipsi cu entuziasmul lor, vor învăţa multe lucruri utile pentru viitoarea lor carieră şi vor veni cu idei noi pentru a îmbunătăţi activitatea instituţiei”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Participarea la programul de Internship, care este programat în perioada 12 octombrie – 15 decembrie 2015, este condiţionată de prezenţa la activităţile desfăşurate la Camera Deputaţilor. Înscrierile se desfăşoară online până pe data de 20 septembrie 2015. Toate informaţiile privind criteriile de admitere, opţiunile disponibile pentru candidaţi, calendarul, etapele şi formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul http://internship.cdep.ro/.