PMP DOLJ:Cerem PNL și USR să guverneze în favoarea românilor sau să plece!

0
798

Anișoara Stănculescu, Președinte PMP Dolj: ”Țara arde, baba se piaptană”,acesta e sentimentul pe care îl au tot mai mulți doljeni cu privire la actuala guvernare.

PMP  Dolj este contrariat de modul în care partidele actualei Coaliții înțelegsă servească interesul public.

Într-un moment în care toate energiile ar fi trebuit concentrate pe aducerea în țară cât mai repede a banilor din PNRR, PNL și USR sunt într-un meci permanent,atât în  interiorul lor cât șiîntre ele.Meci în care folosesc fărărușinepârghiiși resurse ale statului. Blocând proiecte de dezvoltare, inclusiv în plan local, până se decide cine  e șeful…

Toată lumea politică, inclusiv opoziția ”arvunită”  și șeful statului asistă pasivă la un spectacol ieftin pe bani mulți .”O guvernare de doi bani pe foarte mulți bani”, cum îmi spunea un localnic din Poiana Mare de curând – afirmă liderul PMP Dolj, Anișoara Stănculescu .

PMP cere PNL și USR, fie să-și recentreze repede  întreaga activitate pe prioritățilecetățenilor, cu atențiesporită la nevoile comunităților locale, prezentândîn mod transparent cheltuielile făcute din împrumuturile masive din acest an precum și liniile rectificării bugetare, fie să renunțe la guvernare.

Jocurile copilărești cu amenințările USR privind ieșirea de la guvernare și cu exercițiile PNL de PR- tip echipa câștigătoarenu țin loc de o viață mai bună pentru români.

Românii așteaptă decizii asumate la guvernare, responsabilitate și atingerea unor obiective clare. Ei vor să trăiască mai bine într-oRomânie câștigatoareși e dreptul lor legitim care trebuie respectat, mai ales de cei care au primit votul lor de încredere.