Meciuri dramatice la Belgrad şi Nicosia, în turul 3 al Champions League

0
86

Capul dee afiş al serii în Champions League, manşa a doua a turul 3 preliminar, a fost derby-ul din Balcani, între campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, şi cea a Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad. În tur fusese 2-2, iar după 90 de minute de joc pe “Maracana” din Belgrad scorul a fost identic, iar ambele echipe aveau un eliminat. În  prelungiri, Ludogoreţ a mai marcat de două ori şi cu 6-4 scor la general s-a calificat în play-off. Wanderson a fost eroul campioanei Bulgariei, cu 3 goluri marcate. De fapt, niciunul dintre cele 6 goluri nu a fost marcat de vreun bulgar sau sârb. La Ludogoreţ, Moţi şi Keşeru au fost titulari, al doilea fiind înlocuit la pauză, când echipa sa conducea cu 2-1.

Meci incredibil între APOEL Nicosia şi Rosenborg. După 1-2 în tur, norvegienii au fost foarte aproape de calificare: în minutul 90 al partidei din această seară, scorul era 0-0.  APOEL a deschis scorul în minutul 90+1 şi la 1-0 era calificată, datorită golului înscris în deplasare. Oaspeţii s-au năpustit în atac, însă au mai primit 2 goluri, în minutele 90+6 şi 90+9, scorul final fiind 3-0 pentru ciprioţi-

Altfel, Alexandru Măţel a reuşit calificarea în play-off, alături de Dinamo Zagreb, care a câştigat şi returul cu Dinamo Tbilisi, scor 1-0. Fundaşul român a intrat pe teren în minutul 53.

În alte meciuri: Qarabag (Aze) – Viktoria Plzen (Cze) 1-1 (în tur 0-0)
Muarem (’28) / Krmencik (’85)

Dundalk (Irl) – BATE Borisov (Blr) 3-0 (în tur 0-1)
McMillan (’44, ’59), Benson (’90)