Şofer lăsat fără permis pentru că nu au acordat prioritate pietonilor

0
116

Un craiovean de 36 de ani a rămas fără permisul de conducere în cursul zilei de joi, 1 august şi s-a ales şi cu amendă, după ce a fost prins de poliţiştii de la Rutieră pe Calea Bucureşti că nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. Alţi şapte şoferi au rămas fără permis din aceeaşi cauză, în cadrul acţiunii poliţiştilor de la Rutieră.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, în cadrul unei acţiuni a Serviciului Rutier şi Biroului Rutier Craiova a fost depistat Gabriel Mihai, de 36 de ani din Craiova, care, la volanul unui Ford, în timp ce circula pe Calea Bucureşti din municipiu nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Pe parcursul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 77 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 14.320 lei, 8 dintre amenzi vizând neacordare de prioritate pietonilor. Cei opt şoferi s-au ales şi cu permisele suspendate.