Mititelu şi Blondu, renegaţi de suporteri

0
100

Mai multe asociaţii organizate de fani ai Ştiinţei au precizat că nu susţin proiectul lui Mititelu

După prezentarea noului proiect de revenire în fotbal de către Adrian Mititelu, feed-back-ul nu a fost unul tocmai cel sperat de finanţatorul Universităţii, mai multe grupări de suporteri dezicându-se de planurile sale şi nemaiacordându-i credit. Printr-un cumunicat, Asociaţia Sporterilor Olteni afirmă că „noul proiect Mititelu nu mai poate fi acceptat”, considerându-l pe finanţator „o persoană nerealistă şi iresponsabilă, nedemnă să conducă un club de fotbal”. De asemenea, suporterii au negat că Gabi Blondu i-ar reprezenta în vreun fel, ba chiar l-au acuzat pe cel care a apărut la conferinţa de presă de marţi „că reprezintă interesele lui Mititelu” şi nu ale masei suporterilor Ştiinţei, insistând, de altfel, ca Gabi Blondu să nu mai fie prezentat de mass-media drept lider al galeriei. Este a doua oară când mai multe grupări de suporteri ai Ştiinţei se dezic public de acţiunile lui Gabriel Ţârcă, zis Blondu’, acesta participând şi la întâlnirea din luna martie, dintre Adrian Mititelu, Marcel Popescu şi primarul Lia Olguţa Vasilescu.

 

Comunicatul Asociaţiei Suporterilor Olteni

„Legat de conferinţa de presă a conducerii clubului «copiilor-copiilor-copiilor-copiilor-copiilor lui mititelu», Sezione Ultra’ face următoarele precizări:

– Persoanele prezentate sunt deja compromise, fiind din anturajul lui mititelu şi participând activ la toate mizeriile prin care a fost târât clubul în ultimii ani;

– Promisiunea că o să cedeze clubul suporterilor în momentul în care o să se atingă numărul de 50.000 de membrii asociaţi nu are nici o valoare având în vedere că vine de la mititelu, care a mai anunţat că nu se mai implică în conducerea clubului de nenumărate ori, practic la începutul fiecărui sezon;

– Neasumarea responsabilităţii pentru situaţia actuală şi căutarea în permanenţă a altor vinovaţi (unii dintre ei imaginari) ne arată că mititelu este în continuare o persoană nerealistă şi iresponsabilă, nedemnă să conducă un club de fotbal;

– Declaraţii de genul «o să mă adresez la ambasada SUA» precum şi faptul că susţine că are 400 de procese pe rol, ne fac să credem că nativul din booveni a depăşit de mult linia nebuniei şi e doar o chestiune de timp până acest lucru va fi certificat şi medical.

În concluzie este doar un nou mijloc prin care mititelu încearcă să se victimizeze, înscrierea unei echipe în Liga a II-a fiindu-i imposibilă din mai multe motive (majoritatea imputabile lui). Suntem de părere că ‘noul proiect mititelu’ nu mai poate fi acceptat, nu credem în promisiunile de schimbare ale acestuia. Singura soluţie când persoana nu se schimbă este să schimbăm persoana.

CRAIOVA TREBUIE SĂ RENASCĂ, OBLIGATORIU, FĂRĂ mITITELU!

Clarificare pentru suporteri şi presă – Gabi Blondu, prezentat la conferinţa de presă ca lider al suporterilor, nu reprezintă Asociaţia Suporterilor Olteni şi nici grupările Sezione Ultra’, B 26 sau Utopia, de altfel nu reprezintă vreun grup organizat de suporteri ai Universităţii Craiova, în schimb ştim sigur că reprezintă interesele lui mititelu. În concluzie, facem apel la presă ca atunci când comunică cu acest individ să îl prezinte strict ca pe reprezentantul grupării/grupărilor în numele cărora vorbeşte. Exprimări de genul «liderul galeriei» acordă o legitimitate nejustificată unei singure persoane şi creează confuzie în rândul suporterilor”