Parierea în agenţii de pariuri versus pariurile sportive online

0
430

Când vine vorba de pariuri, cei care isi incearca norocul si capacitatea de predictie in acest sens, isi aleg de pe Wetten agentii pariuri de incredere, intra pe site-urile operatorilor pe care le frecventeaza de mult timp sau merg direct in agentii.

Multi se intreaba daca sunt mai avantajoase/dezavantajoase pariurile online sau cele facute in sucursalele operatorilor din acest domeniu. Vom incerca sa iti aducem lamuriri in acest sens.

 1. Pariurile direct la agentii

Multe persoane merg la anumite locatii ale caselor de pariuri pentru a cumpara bilete. Cand trecem pe langa astfel de locuri, vedem frecvent doritori de a-si incerca norocul, mai ales in perioadele in care au loc competitii importante.

Principalele avantaje pe care le aduc cu sine pariurile in agentiile stradale sunt urmatoarele:

 • nu permit cumpararea de bilete daca nu ai 18 ani

Pariurile sunt ilegale daca nu ai implinit varsta de 18 ani. Atunci se presupune ca esti destul de rational pentru a fi perfect constient de ceea ce faci. In online, uneori, aceste lucruri mai pot fi acoperite, folosind datele altor persoane. In agentii insa, pariorii trebuie sa dea un act de identitate, iar de acolo va reiesi clar daca au sau nu impliniti cei 18 ani.

Unora poate li se va parea un dezavantaj, insa, nu e asa. Agentiile stradale sunt avantajoase din acest punct de vedere, deoarece indeamna la pariat responsabil.

 • ofertele sunt foarte variate si unele au exclusivitate la agentiile stradale

Daca vrei sa te bucuri de oferte foarte bune, apeleaza la locatiile diverselor agentii. Unele tipuri de pariuri sunt disponibile doar astfel. Vei avea de unde alege dintr-o gama foarte variata.

 • nu ai grija taxelor/impozitelor

In momentul in care pariezi offline, agentia se ocupa de tot ce inseamna taxe/impozite datorate statului. Din castig ti se retine in mod automat suma respectiva, iar tu primesti banii pe care i-ai castigat, fara a fi necesar sa-i mai inregistrezi undeva, sa faci declaratii pe la ANAF si asa mai departe.

 • primesti rapid suma castigata

Daca ai facut o predictie buna si biletul tau este unul castigator, mergi cu el la agentia de pariuri si vei primi imediat banii pe care i-ai obtinut astfel. Totul se desfasoara foarte rapid, nu trebuie sa mai astepti sa-ti fie virati banii in cont sau alte astfel de operatiuni care pot sa dureze cateva zile.

 • poti socializa cu alti jucatori

Uneori e placut sa te invarti intr-un cerc de oameni care au aceleasi pasiuni ca si tine. Daca alegi sa pariezi direct la agentii, vei avea posibilitatea de a intra in contact cu oameni care pariaza si ei si sa aveti tot felul de discutii interesante. Sunt o multime de case de pariuri care au in interior si bar, TV etc. si poti sa stai chiar acolo sa vizionezi meciuri importante.

Dar, pentru a fi cat mai corecti, vrem sa amintim si cateva dezavantaje ale agentiilor stradale de pariuri:

 • programul strict pe care trebuie sa il respecti daca vrei sa pariezi;
 • uneori poate fi imposibil sa pariezi din cauza cozilor prea lungi, a lipsei de curent electric sau a problemelor cu Internetul (in cazul operatorilor);
 • se pot strecura greseli facut de operatori si e posibil ca la final sa te coste si sa te trezesti cu un pronostic pe care nu l-ai ales.

 

 1. Pariurile online

Tot mai multi se indreapta spre pariurile online, iar acest lucru se intampla din urmatoarele motive:

 • posibilitatea de a paria oricand, la orice ora

Marele avantaj al acestor pariuri consta in faptul ca nu trebuie sa respecti un program, ci poti sa pariezi oriunde, oricand, atata timp cat ai un dispozitiv conectat la Internet, care iti permite sa intri pe site-ul dorit. Poti sa pariezi chiar si live, in timpul meciurilor.

 • nu trebuie sa te mai deplasezi pana la o agentie stradala

Acest lucru reprezinta un mare plus mai ales pentru persoanele care nu au in apropiere o agentie de pariuri. Poate stai intr-un sat mai indepartat de oras, poate operatorul tau favorit e in celalalt capat al orasului si asa mai departe. Online insa, nu trebuie sa te mai deplasezi, ci economisesti o gramada de timp si poti paria chiar de la mii de kilometri distanta de agentia dorita.

 • multe bonusuri

Daca iti place sa pariezi online, vei putea sa te bucuri de tot felul de bonusuri ca utilizator nou, dar si ca experimentat, deoarece se vor ivi tot felul de ocazii.

In ceea ce priveste dezavantajele, cele mai des intalnite sunt:

 • banii castigati intra in posesia ta in cateva zile;
 • e mult mai usor sa devii dependent de pariuri;
 • poti sa te confrunti cu probleme tehnice care te duc in imposibilitatea de a paria.

Indiferent de ce alegi in final, pariaza responsabil, informeaza-te si nu investi in asta mai mult decat iti permiti.