Dolj: Doljeni cercetați penal pentru infracțiuni rutiere

0
218

Conform IPJ Dolj, ieri, 02 mai a.c., ora 15.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat l-au depistat în trafic pe B. Florin, de 18 ani, din com. Ciupercenii Noi, jud. Dolj, care conducea un moped pe DJ 553, din Calafat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că mopedul respectiv nu era înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot ieri, ora 15.15, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova l-au depistat în trafic pe Daniel M, de 20 ani, din com. Urzicuța, jud. Dolj, în timp ce conducea un autoturism cu numere străine pe bulevardul Nicolae Romanescu, din Craiova. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că autovehiculul respectiv figurează radiat temporar din circulație de către autoritățile din Bulgaria, din data de 23.03.2017, motivul fiind lipsa RCA. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Tot poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova l-au depistat în trafic pe C. Ionuț, de 33 de ani, din comuna Moțăței, jud. Dolj, în timp ce conducea pe Calea Unirii, din Craiova, un autoturism cu numere de înmatriculare ce aparţineau altui stat. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul respectiv figurează radiat temporar din circulație de către autoritățile din Bulgaria, din data de 20.03.2018, motivul fiind lipsa RCA. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În plus, aseară, în jurul orei 18.15, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, l-au depistat pe T. Darius, de 48 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe bld. Decebal, din localitate, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 29.09.2017. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat