Andrei Ivan: “Dau golul victoriei cu FCSB!”

0
99

Atacantul Universităţii Craiova, Andrei Ivan, consideră că, pentru echipa sa, play-off-ul începe duminică, de la ora 20.30, când este programat derby-ul cu FCSB, la Giurgiu.

„Va fi un meci foarte greu cu FCSB, pentru noi, pentru Craiova, play-off-ul începe încă de duminică şi trebuie să mergem cu gândul să câştigăm. Nu avem nevoie de motivaţie suplimentară la aceste meciuri, motivaţia noastră este să câştigăm campionatul, vrem să câştigăm trofee şi de aceea avem nevoie de victorie în fiecare meci. Sunt două meciuri importante, cu FCSB şi CFR, dar pentru noi aşa vor fi toate până la finalul sezonului, atât în campionat, cât şi în Cupa României” a declarat Andrei Ivan.

Andrei Ivan ese convins că va şi marca golul decisiv împotriva FCSB: „Am fost accidentat timp de 4 luni, am suferit din cauza unei pubalgii, dar acum m-am recuperat, mă simt bine acum şi sper să rămân aşa, să-mi menţin forma bună. Un gol cu FCSB pentru mine ar însemna foarte mult, ar fi ceva unic. Nimic nu este imposibil, cred că voi marca golul decisiv. Nu contează cine joacă alături de mine în atac, Koljic sau altcineva, dau randament cu orice coechipier. Nu mă gândesc însă să marchez eu neapărat, ci să câştige echipa. Joc ca vârf şi nu am de multe ori şansa să trag de la distanţă, dar nu contează de unde dăm gol, important este să o facem”.