Dacă respectă programul de pregătire, alb-albaştrii primesc salariile intacte

0
273

Jucătorii Universităţii Craiova sunt printre puţinii din Liga I şi chiar din lume care nu vor suferi la capitolul salarii. Chiar dacă au acceptat să fie plătiţi mai puţin în anumite luni, ei îşi vor recupera diferenţele.

„La jucători le-am oferit 2 opţiuni, iar unii şi-au ales să primească 50 la sută din salarii pe 4 luni, alţii au ales să nu fie plătiţi deloc în iunie şi noiembrie. Dar în ambele variante îşi vor recupera banii în luna aprilie. La salariile mici, de până în 2000 de euro, nu vom umbla. Cred că sunt soluţii viabile” a spus Rotaru la emisiunea Fan România, la Fanatik.

Jucătorii Ştiinţei ar avea probleme numai în cazul în care nu respectă programul de pregătire impus de Cornel Blejan, caz în care ar intra în şomaj tehnic. „Toată lumea este acasă, inclusiv străinii, dar Cosic, Qaka şi Koljic au preferat să rămână la Craiova. Mirko e la Roma, Ivanov e în Bulgaria, iar Acka e în Turcia. Fiecare jucător are un program de pregărire individual de acasă, iar de săptămâna viitoare vor fi monitorizaţi pe skype. Cine nu își face programul și nu trimite video și nu e monitorizat, nu primește salariu, intră în șomaj tehnic. Adio salariu! Dar nu cred să se întâmple asta cu ai noştri” a precizat Mihai Rotaru.