Facultatea de Ştiinţe Sociale a fost desfiinţată

1
142

Facultatea de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii din Craiova a fost desfiinţată începând cu 1 aprilie a.c., potrivit rectorului Dan Claudiu Dănişor. “Facultatea de Ştiinţe Sociale a fost desfiinţată, iar programele educaţionale vor fi transferate la alte facultăţi Era nefiresc ce se petrecea acolo, având în vedere că unii profesori predau chiar câte 11 discipline distincte, iar senatul Universităţii din Craiova a decis că niciun dascăl nu poate preda mai mult de trei discipline. În ceea priveşte situaţia programelor de licenţă, acestea vor fi reevaluate. Aşteptăm apoi raportul, al cărui rol este acela de a face să meargă mai bine Universitatea şi care sprijină exact politica pe care eu mi-am propus-o”, a afirmat rectorul Universităţii din Craiova Dan Claudiu Dănişor.

Specializările urmează să fie preluate celelalte facultăţi din cadrul Universităţii din Craiova.  Facultatea de Jurnalism va trece la Facultatea de Litere, Geografia merge la Facultatea de Ştiinţe Exacte, iar celelalte vor fi preluate de Facultatea de Drept. Este vorba despre facultăţile de Filosofie, Ştiinţe Sociale şi Sociologie. “Profesorii care au predat la aceste facultăţi vor preda în continuare la cele care le vor prelua. Pe studenţi nu îi va afecta în niciun fel această măsură”, a declarat Mihai Costescu, decan al Facultăţii de Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii din Craiova.

1 COMENTARIU

  1. Au inceput sa desfiinteze facultatile. Intai Facultatea de Stiinte Sociale, urmeaza si altele,nu va faceti griji… probabil ca doresc sa creeze o singura mare facultate, in care un singur om sa fie la conducere, si restul sa fie redusi la tacere. In felul acesta, conducerea isi asigura vesnica dominatie. Cei care au ceva de obiectat vor fi asupru pedepsiti

Comments are closed.