CONTRACT SEMNAT

0
2043
Nicolo Napoli

La numai trei zile după izbucnirea monstruosului scandal dintre finanţatorul Adrian Mititelu şi fostul manager general Victor Piţurcă, pentru a treia oară, pe banca tehnică a Universităţii Craiova a revenit Nicolo Napoli. Deşi întors printre „alb-albaştri”, din motive numai de el ştiute, antrenorul italian nu s-a grăbit să semneze noul contract cu echipa fanion a Olteniei, acest lucru făcându-l abia ieri după-amiază. „Am semnat contractul cu Nicolo Napoli. Oricum, un tehnician poate sta 30 de zile pe banca unei echipe fără contract înregistrat. Nicolo Napoli a venit ca antrenor interimar, am avut unele probleme cu vechea conducere tehnică”, a confirmat Adrian Mititelu. Cu toate că înţelegerea dintre cele două părţi a fost parafată, gruparea craioveană va primi o amendă din partea Federaţiei Române de Fotbal. „Nici până acum contractul semnat de Nicolo Napoli nu a fost înregistrat la Federaţia Română de Fotbal. Ţin să anunţ Universitatea Craiova că, dacă până diseară nu va fi trimis contractul, clubul va fi amendat pentru întârziere. Dacă vom primi contractul mâine (n.r.-astăzi), Nicolo Napoli va sta pe bancă la meciul cu Victoria Brăneşti, dar cei de la Universitatea Craiova tot nu vor scăpa de amendă. Dar dacă nici până luni, la ora partidei cu Victoria Brăneşti nu se depune contractul, atunci Nicolo Napoli nu va putea sta pe bancă”, a declarat un oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Mititelu nu vinde echipa

Cu toate că întâmpină mari dificultăţi financiare, Adrian Mititelu nu doreşte să vândă Universitatea Craiova, în schimb, din vara acestui an, fiind decis să dea acţiuni fanaticilor suporteri. „Nu este adevărat că vreau să vând echipa, nici nu aş putea să fac asta. Fiul meu deţine o parte importantă dintre acţiuni, iar el e mai contaminat decât mine cu virusul Universitatea Craiova. Oricum, la vară vreau să fac o revoluţie la nivel de club de Liga I, vreau să le dau gratuit suporterilor o parte importantă din acţiunile mele. Cu bune şi cu rele, sunt convins că fanii ştiu că sunt un om de bună credinţă. Nici mort nu voi pleca de la Universitatea Craiova”, a afirmat Adrian Mititelu.

Şeful L.P.F., atacat din nou

Finanţatorul Universităţii Craiova a lansat ieri un nou atac la adresa preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, pe care-l bănuieşte că deja a aranjat recursul făcut în cazul „Găman-Bărboianu”. „Totul e planificat la recursul făcut în cazul Valerică Găman-Ştefan Bărboianu. Dumitru Dragomir a decis dinainte această decizie, pentru a-i ajuta pe Viorel Păunescu şi Victor Piţurcă. Parchetul va demonstra acest lucru! Eu spun că ni se vor plăti 3 sau 4 milioane de euro, am fost prejudiciaţi de aceşti bani în urma declarării lui Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman ca jucători liberi de contract. Un fotbalist nu are voie să încheie un contract cu mai multe echipe”, a opinat Adrian Mititelu.

Atenţie la Victoria Brăneşti!

Luni seara, de la ora 18:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova va primi vizita Victoriei Brăneşti, o formaţie de care finanţatorul Adrian Mititelu se teme cu atât mai mult cu cât, în runda trecută, a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj-Napoca. “Urmează un meci poate mai greu decât a fost cel cu Steaua Bucureşti. Victoria Brăneşti e o echipă care aleargă foarte mult, care nu are ce pierde la Craiova. Va fi o partidă foarte grea, cu o formaţie foarte bună. Când spui Victoria Brăneşti, te gândeşti la o comună de lângă Bucureşti, dar în spatele numelui se ascund oameni de afaceri foarte puternici. Este o echipă care are nişte fotbalişti anonimi, dar viguroşi. Trebuie să luăm foarte în serios întâlnirea ca să-i batem pe cei de la Victoria Brăneşti, nu trebuie să-i subestimăm”, a atenţionat Adrian Mititelu.