Spectacolul „DOR de DRAGobete”, cu artiștii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”

0
107

Ansamblul Folcloric  „Maria Tănase” va prezenta marți, 19 februarie 2019, de la ora 18.00,  în sala Teatrului pentru Copii și Tineret „Colibri”, spectacolul „DOR de DRAGobete”.

Obiceiurile de Dragobete vor fi aduse în scenă de artiștii Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Moțocu, Aneta Şişu, Marius Măgureanu, Cristian Bănăţeanu, Liviu Dică, Ciri Mayer, cu acompaniamentul asigurat de orchestra ansamblului, condusă de Cristi Pîrlea. Programul spectacolului va mai cuprinde dansuri străvechi repuse în circulație de formația sub îndrumarea coregrafului Ionel Garoafă. „Pentru a-i face părtașii emoțiilor din scenă, cursanții la atelierele de folclor ale instituției vor participa și ei în spectacol”, se precizează într-un comunicat de presă. Scenariul și regia sunt semnate de Niculina Stoican, iar prezentator va fi Ciri Mayer.

Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului „Colibri” (Calea București nr. 56) și de la sediul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” (strada Crișului nr. 9), începând de luni, 4 februarie 2019, la prețul de 20 lei (tarif întreg) și 15 lei (tarif redus, pentru elevi, studenți și pensionari). Relații la tel 0351.423574.