Mihăilă, acontat de Parma?

0
407

Presa din Italia anunţă că atacantul Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, ar fi fost acontat de formaţia de Serie A, AC Parma, pentru o sumă în jurul a 8 milioane de euro.

„Parma s-a dezlănţuit în ultimele zile ale perioadei de mercato. După ce au cumpărat deja 4 jucători, emilienii au încheiat tranzacţia pentru Valentin Mihăilă, aripa  stângă născută în 2000, de la Universitatea Craiova. O operațiune în valoare de aproximativ 7/8 milioane de euro pentru Parma, care și-a asigurat unul dintre cele mai promiţătoare talent din România. Crescut la academia Craiovei,  Mihăilă a debutat în prima echipă la 18 ani și se are deja 70 de apariții, zece goluri și treisprezece pase decisive. Mihăilă este, de asemenea, un punct fix în echipa națională a României U21: a jucat șase jocuri marcând cinci goluri, inclusiv un hat-trick împotriva Finlandei” scrie jurnalistul Gianluca Di Marzio.

Vali Mihăilă se află în Belgia pentru a-şi trata o pubalgie. Dacă va primi 8 milioane de euro pentru Mihăilă, Universitatea Craiova ar încheia cea mai scumpă tranzacţie, după ce  Alexandru Mitriţă a fost transferat la FC New York City pentru 7,5 milioane de euro.

Cel mai celebru fotbalist român care a jucat la Parma este Adrian Mutu, antrenorul lui Mihăilă de la naţionala de tineret.