Toamna vine la TVR Craiova cu vedete, muzică populară, informaţie din sudul ţării şi emisiuni culturale

0
374

De astăzi, TVR Craiova şi TVR 3 încep grilele de toamnă. În acest sezon ne reîntâlnim la ” În familie” cu vedete îndrăgite din zona Olteniei, alături de cuplul de moderatori Alina Șerban şi Doru Ciolacu. Emisunea se va difuza sâmbăta între orele 15.30-17.00, iar la primele ediţii vă întâlniţi cu Angelica Stoican, Constantin Lătăreţu şi Livia Celea Streaţă.

Jurnaliştii TVR Craiova vă aduc în fiecare zi informaţii relevante din sudul ţării în cadrul celor două jurnale de la orele 17.00 şi 18.30, dar şi în cadrul emisiunilor in direct, de la ora 19.00,de luni până vineri, cu invitaţi din diverse domenii, de la sănătate şi sport,  până la social, economic şi politic.

Serile la TVR Craiova sunt rezervate emisunilor care adună cei mai mulţi telespectaori în faţa micilor ecrane. „Lada de zestre”  aduce în fiecare zi melodii şi interpreţi  îndrăgiţi din întreaga zonă etnografică a Olteniei. Toate festivalurile importante din sudul ţării – „ Maria Tănase”, „Ponoare, Ponoare”, „Pe deal la Teleormănel”, „ Maria Lătăreţu” – sunt transmise în cadrul emisunii „Sărbătoare la zi mare”, în fiecare sâmbătă, la 20.30.

Evenimente culturale, spectacole de operă şi teatru, concerte de muzică clasică şi jazz ,  personalităţi culturale ale zonei  – toate sunt prezente în cadrul emisiunilor „Cu cărţile pe faţă”,” Cap de afiş” şi „Agora art”. „Și de această dată ne-am dorit să ne îndeplinim misiunea de post public regional şi să aducem telespectatorilor tot ce este mai valoros, tot ce se întâmplă  în regiunea noastră. Ținem întotdeauna cont de ce ne transmite publicul nostru, de preferinţele şi opiniile celor care ne privesc.  Am fost şi ne dorim să rămânem o televiziune a comunităţilor locale, a Olteniei şi a oamenilor de aici.” a declarat Anca Dindirică, director TVR Craiova .