Trafic de droguri, destructurat de DIICOT şi BCCO Craiova

0
608

La data de 1 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au efectuat percheziții domiciliare, în judeţele Dolj şi Olt, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

Astfel, au fost descoperite şi ridicate trei culturi de cannabis, două indoor formate şi una outdoor, aproximativ trei  kilograme de muguri de cannabis, peste 300 de grame de cocaină, 16 seminţe de cannabis, două telefoane mobile, o tabletă, un laptop, două cântare electronice și bani, în euro și lei. În urma percheziţiilor, o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 36 de ani au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii şi continuării cercetărilor în cauză. La data de 1 septembrie a.c., faţă de bărbatul de 36 de ani, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore. Astăzi, 2 septembrie, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activitate au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.