De ce prefera romanii pariurile live

0
930

Pariurile live reprezinta una dintre atractiile principale la casele de pariuri online. Faptul ca acum poti paria pe evenimente sportive in desfasurare reprezinta un mare avantaj, iar multi jucatori romani aleg platformele de pariuri live.

In randurile de mai jos iti voi prezenta principalele motive pentru care multi pariori joaca la pariuri live in acest moment si care sunt avantajele de care poti beneficia daca alegi sa pariezi pe meciuri in direct.

Cele mai bune agentii pentru pariuri live

In primul rand, pentru a te bucura de o experienta de joc cat mai placuta la pariuri live trebuie sa alegi o casa de pariuri de top. Pe Top123Bet gasesti cele mai bune agentii de pariuri pe internet din Romania, la care daca iti vei deschide cont vei beneficia de servicii de cea mai buna calitate.

Toate casele de pariuri online ofera acum si o sectiune de pariuri live, insa nu toate aceste platforme se ridica la nivelul necesar. Pentru a putea juca pariuri live in cele mai bune conditii trebuie ca agentia sa iti ofere o gama variata de evenimente si optiuni de pariuri disponibile, cote pe masura, streaming live, cash out, precum si posibilitatea de a juca de pe mobil.

Din aceasta cauza este important sa iti deschizi cont la o casa de pariuri de renume, astfel incat atunci cand vrei sa joci pariuri live sa poti face asta foarte usor si in plus sa ai si sanse de reusita mai mari.

De ce joaca romanii la pariuri live?

Asa cum spuneam si la inceputul articolului, in ziua de astazi multi dintre jucatorii romani prefera pariurile live, deoarece pentru unii acestea sunt mai profitabile. Iata in urmatoarea lista motivele principale pentru care pariurile live sunt atat de apreciate in Romania:

  • Ai la dispozitie o oferta foarte bogata de evenimente
  • Poti urmari meciuri online gratis in direct
  • Poti prinde multe cote valoroase
  • Beneficiezi de functia de Cash Out
  • Poti aplica mai usor strategii de pariere

Oferta bogata de evenimente

Chiar daca poate sa sune ciudat, dar la multe dintre casele de pariuri online oferta de pariuri live este chiar mai bogata decat cea pre-meci, in ceea ce priveste evenimentele disponibile. Sunt multe meciuri care desi nu se regasesc in oferta pre-meci ele vor fi disponibile pe platforma de pariuri live in momentul in care incep.

O oferta bogata de evenimente live evident ca este in avantajul jucatorilor. Cu cat ai la dispozitie mai multe meciuri cu atat vei putea alege mai usor pronosticurile de valoare.

Nu trebuie sa te rezumi doar la meciurile foarte populare, deoarece vei gasi de multe ori pronosticuri bune de jucat chiar si la evenimente mai putin cunoscute.

De asemenea, faptul ca sunt acoperite multe evenimente la pariuri live inseamna ca vei putea practic paria la orice ora din zi si din noapte. Oricand vei accesa platforma de pariuri live vei gasi evenimente disponibile pe care poti paria.

Meciuri online gratis in direct

Cele mai bune case de pariuri online legale ofera si serviciul de live streaming pe platforma de pariuri live. Asta inseamna ca vei putea urmari evenimente sportive in direct pe site-ul agentiei de pariuri.

Mai mult decat atat, acest serviciu este 100% gratuit. Trebuie doar sa fii logat in cont si sa ai o balanta pozitiva si vei putea urmari la cea mai buna calitate o multime de evenimente in direct.

Este foarte important sa poti urmari meciuri live, deoarece in acest fel vei putea alege mult mai usor pronosticurile castigatoare, vazand cum evolueaza meciul si fiind conectat la actiunea din teren.

Cote valoroase

Sunt multe situatii in care la pariuri live vei putea paria pe cote valoroase. De exemplu atunci cand o echipa favorita este condusa poti miza pe victoria acesteia la o cota mult mai buna decat pre-meci.

De asemenea, situatii similare se pot gasi si la pariurile pe goluri. Daca astepti 5-10 minute dupa startul partidei vei beneficia de cote net superioare pentru aceeasi selectie, ceea ce pe termen lung poate insemna o diferenta notabila la capitolul profit.

Cash Out

La majoritatea agentiilor de pariuri vei beneficia si de functia de cash out la pariuri live. Aceasta iti va permite sa inchizi oricand doresti pariurile plasate. Astfel, iti poti asigura profitul, scapand de emotiile finalurilor de meci sau poti reduce pierderile, daca vezi ca pariul nu evolueaza asa cum te asteptai.

E clar ca functia de inchidere pariu reprezinta un mare avantaj, iar daca inveti sa profiti la maxim de aceasta vei avea numai de castigat.

Poti aplica mai usor strategii de pariere

Sunt multi jucatori care aplica diferite strategii de pariuri pentru a-si creste sansele de reusita. Multe sisteme de joc sunt mai usor si mai comod de aplicat la pariuri live, deoarece acolo rezultatul pariurilor se decide destul de repede si in plus ai la dispozitie mereu meciuri pe care poti paria.

De exemplu, daca vrei sa joci sistemul Easy Money atunci e clar ca va trebui sa pariezi live, deoarece este necesar un numar ridicat de pariuri. De asemenea si alte strategii, precum Martingale sau Sirul lui Fibonacci pot fi aplicate cu mai mult succes la pariurile live.

Concluzionand, in aceste conditii este simplu de inteles de ce foarte multi romani prefera pariurile live. Acestea sunt mai palpitante, mai interesante si chiar mai profitabile in multe dintre cazuri. Asadar daca nu ai incercat deja sa pariezi live te incurajez sa o faci si cu siguranta te vei bucura de o experienta de joc foarte interesanta.