Urmărire ca în filme, pe străzile Craiovei

0
914

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, prin intermediul numărului unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe Calea București, un autoturism a lovit o balustradă, iar șoferul părea să aibă un comportament anormal.
Ajunși în apropiere de locul accidentului, polițiștii au constatat că autoturismul ce fusese implicat în accident era condus în continuare pe amintita arteră rutieră și au pornit în urmărirea lui, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
La un moment dat, bărbatul în cauză a abandonat autoturismul și a urcat într-un taxi. Oamenii legii au solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliție. Individul a fost mergând pe  strada Nicolae Julea, unde, fiindcă se manifesta într-un mod recalcitrant, a fost imobilizat și identificat. Are 38 de ani și este din București. Rezultatul testării cu aparatul drugtest a ieșit pozitiv. Bărbatului i-au fost prelevate și mostre biologice.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.
De asemenea, asupra lui a fost găsită și o substanță sub formă de pulbere, într-o foiță de staniol, ridicată în vederea continuării cercetărilor.