Mangia, înainte de retrurul cu Milan: “Sper să jucăm mai bine ca la Severin”

0
118

Devis Mangia, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a participat la conferinţa de presă premergătoare meciului cu AC Milan, din preliminariile Europa League, şi a declarat că îşi doreşte o evoluţie la fel sau chiar mai bună decât cea de la Turnu Severin.

“Va fi o partida dificilă. Vrem să avem o prestaţie similară sau mai bună decât cea de la Severin. Ştim că vor fi dificultăţi. Nu suntem favoriţi, nu vorbim de procente. Trebuie să ne gândim la ce avem de făcut pentru a da tot ce-i mai bun. Nu vor juca banii, vom fi 11 la 11. Plecăm de la un rezultat nefavorabil, trebuie să fim atenţi la momentele jocului. Ne vom face jocul nostru. Milan este o echipa bună. Îi doresc aceleaşi rezultate frumoase că în trecut. Nu ştiu ce va face Montella, probabil că va schimba jucători. Mâine voi hotărî dacă voi face şi eu schimbări în echipa sau nu. Aş vrea să-i complimentez pe fanii Milanului. Să umpli San Siro pe 3 august nu se întâmplă prea des. Şi suporterii noştri, săptămâna trecută, în cazul în care stadionul ar fi fost mai mare, cu siguranţă l-ar fi umplut. Cu siguranţă Milanul ne va crea dificultăţi, dar şi noi vom crea. Trebuie să fim atenţi, să le folosim în favoarea noastră”, a declarat Devis Mangia.

Un alt italian din lotul Craiovei, Fausto Rossi, a vorbit despre meciul de pe San Siro:  “Vom da maximul, pentru noi, pentru echipă şi pentru cei care se află în jurul nostru. Mă gândesc doar la meci, nu la viitor. Am un contract pe doi ani de zile cu Craiova, care trebuie respectat. Mai departe vom vedea ce va fi. Orice partida internaţională e specială. Cunoaştem obiectivele noastre şi vom încerca să facem toate meciurile speciale”, a spus Fausto Rossi.