BCR le propune viitorilor antreprenori comisioane zero la operaţiunile curente

0
178

Banca Comercială Română a semnat ieri, cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, convenţia de colaborare pentru implementarea programului Start-Up Nation. Programul prevede acordarea unui ajutor financiar nerambursabil din partea statului în limita maximă a 200.000 lei pentru fiecare nouă firmă sau afacere înfiinţată în acest an. BCR le propune viitorilor antreprenori o finanţare punte de 100% din alocaţia financiară nerambursabilă, cea mai mică dobândă de pe piaţă – 3,5% pe an, comisioane zero la operaţiunile curente, un pachet dedicat de educaţie financiară, precum şi cea mai bine reprezentată reţea bancară din România.

leiBanca Comercială Română (BCR) a semnat, ieri, convenţia de colaborare cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în baza căreia BCR a devenit oficial bancă parteneră în programul Start-up Nation.

         „Susţinerea inovaţiei şi a încrederii în spiritul de iniţiativă trebuie să reprezinte o parte importantă dintre obiectivele noastre ca naţie, ca ţară. Programul Start-Up Nation poate fi un moment de reper în efortul de construire a unui segment sustenabil de antreprenori, dar care are nevoie să se întindă pe cel puţin 5-10 ani. Ca promotori ai implicării oamenilor activi în dezvoltarea şi susţinerea iniţiativelor economice, am decis să ne implicăm în acest program şi să le oferim beneficiarilor cele mai avantajoase condiţii, atât din perspectiva finanţării şi a costurilor asociate, cât şi din cea a educaţiei financiare dezinteresate pe care trebuie să ne-o asumăm aici. Vom face astfel în aşa fel încât toţi cei care aplică în acest program să simtă că ne au alături şi se pot baza pe un partener de încredere la acest început de drum”, a declarat Sergiu Manea, Preşedintele BCR.

           După acceptarea în programul guvernamental, beneficiarii pot solicita BCR cele două produse special dezvoltate de bancă în vederea susţinerii afacerii: pachetul cont curent Start-Up Nation şi pachetul credit punte Start-Up Nation.