Greu pentru SCM Craiova când adversarele nu se dau la o parte…

0
704

După victoria cu CSM Bucureşti, înlesnită evident de adversare, într-un adevărat circ în Polivalenta din Capitală, SCM Craiova a avut parte de un adversar care nu s-a mai dat la o parte şi în faţa căruia a pierdut fără drept de apel. Echipa antrenată de Bogdan Burcea a evoluat la fel de slab ca în restul sezonului şi a fost învinsă de Măgura Cisnădie cu 27-22. Astfel, craiovencele vor termina campionatul pe locul 11 şi vor disputa barajul de menţinere în Liga Florilor. Cu o etapă înainte de final, formaţia din Bănie are 28 de puncte, la 6 puncte distanţă de ocupanta locului 10, CSM Slatina, în faţa căreia craiovencele au pierdut recent la o diferenţă clară. Joi, SCM Craiova dispută partida din ultima etapă, cu U Cluj.

Au jucat pentru SCM Craiova: Curmenţ, Chetraru, Dzhukeva (portari), Zamfir 6 goluri, Colac 4, Savu 4, Nica 3, Andrei 2, Ţicu 2, Şelaru 1, Orşivschi, Cace, Adespii, Tudorică.

Antrenorul secund al SCM Craiova, Costin Dumitrescu a declarat: “Suntem dezamăgiți de prestația anumitor jucătoare în acest sezon. Nu au avut randamentul, incisivitatea pe care ne-o doream și nu e mare mirarea că am ajuns aici. Nu am câștigat meciurile cu contracandidatele. Degeaba învingi CSM București, când pierzi cu adversarii direcți. Numărul mare al partidelor cu performanțe slabe în mod repetitiv ne pune pe gânduri și ne întristează. Și partea financiară a fost importantă și sper ca în următorii doi ani strategia va fi schimbată în bine în ceea ce ne dorim noi. Am impresia că sunt jucătoare care au profitat de performanțele altora și s-au bucurat de laurii lor, dar n-au muncit pentru acea poziție. Speranțele pentru performanță vor rămâne chiar dacă targetul va fi un pic mai jos. Vom vedea cum vom arăta la începutul noii ediții de campionat.”

Handbalista Nicoleta Tudorică a adăugat: „Din păcate mingea nu a intrat în poartă și asta a fost. A fost un an greu pentru toată lumea și mergem înainte, nu avem ce să facem. Din păcate mergem la baraj, dar vom rămâne în Liga Națională, pentru că nu avem cum să retrogradăm, nu avem echipă să se întâmple asta”.