Pune lăutarii ca să-mi cânte!

0
104

Polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Coșoveni au fost sesizați, ieri, cu privire la faptul că într-o locuință din comuna Coșoveni este în desfășurare o petrecere privată. La fața locului, oamenii legii au identificat 15 persoane, care participau la aniversarea zilei de naștere a unui tânăr de 27 de ani. Acesta a fost sancționat cu o amendă de 5.000 de lei.
Tot ieri, polițiști din Filiași au aflat de o petrecere organizată la un restaurant din oraș. Administratorul localului a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 5.000 de lei. Și cele 11 persoane participante la petrecere care au fost sancţionate contravențional.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţişti doljeni, împreună cu jandarmi şi polițiști locali, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Pentru abaterile constatate (nerespectarea măsurilor individuale de protecție şi nerespectarea interdicţiei privind deplasarea) au fost aplicate 144 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 56.000 de lei.