Restricții de circulație în ziua meciului Universitatea Craiova- Viitorul Constanța

0
220

Joi, în ziua desfăşurării partidei de fotbal dintre Universitatea Craiova și Viitorul Constanța, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, intervalul orar 18.00-22.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum: bulevardul „Ilie Balaci”, de la intersecţia cu bulevardul „1 Mai” şi strada „Gheorghe Bibescu”, până la intersecţia cu str. Râului; str. Ecaterina Teodoroiu, de la intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz.

În aceeași zi, dar între orele 21.30-22.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum: bulevardul „Ştirbei Vodă”, de la intersecţia cu str. Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către str. Râului; str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă; str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

„Accesul în zonele restricţionate va fi permis pentru mijloacele de transport în comun, pentru autovehiculele care deţin permis acces eliberat de C.S. Universitatea Craiova, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor Digi Sport, Look TV şi Dolce Sport”, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Craiova.