Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Filiala Dolj a Crucii Roşii Române, împreună pentru Ucraina

0
591

Inspectoratul Școlar Județean Dolj și Crucea Roșie Română – Filiala Dolj organizează o acțiune amplă de colectă de alimente, produse de igienă personală și articole pentru copii: alimente neperisabile, apă, ceai, produse de igienă personală, articole pentru copii, materiale sanitare ș.a.

Acţiunea este destinată ajutorării celor aflaţi în suferinţă. “Îi rugăm pe toţi cei care doresc să sprijine această activitate umanitară, asigurându-i că fac o bună investiție de suflet pentru cei aflați în suferință! Produsele colectate la nivelul unităților de învățământ din județul Dolj vor fi aduse la Liceul Energetic Craiova, în zilele de 7 și 8 martie 2022, în intervalul 10:00-16:00. În vederea unei bune centralizări, este necesar ca unitatea de învățământ să realizeze și un document privind predarea produselor“, a precizat prof. Marinela Dumitrescu, coordonator judeţean, din cadrul Inspectoratului Școlar Judeţean Dolj, pentru Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC).

Mobilizare în școli

Școala Postliceală Teologico-Sanitară “Sfântul Iosif” din Craiova își îndeamnă elevii, absolvenții, profesorii, familiile acestora și pe toți oamenii de bine să contribuie la campania “Umanitatea nu are granițe” a Crucii Roșii Române.
La sediul școlii – Calea Unirii nr.86 – sunt colectate alimente, produse de igienă, articole pentru copii.