Fotbal – Cupa Germaniei: Bayern Munchen şi M’gladbach, în semifinale

0
64

Bayern Munchen a acces, miercuri seară, în semifinalele Cupei Germaniei, după ce a dispus la un scor de neprezentare, 3-0 pe Allianz Arena, de Schalke 04. Bavarezii, deţinătorii en-titre ai trofeului, au stabilit rezultatul final încă din prima jumătate de oră. Polonezul Robert Lewandowski a fost omul meciului, rivalul tricolorilor din preliminariile pentru CM 2018 reuşind o dublă (3, 29) şi assist-ul la cealaltă reuşită, semnată de Thiago Alcantara (16). Vizitatorii au terminat jocul în inferioritate numerică, Holger Badstuber, fostul jucător al lui Bayern, fiind eliminat în minutul 77, pentru cumul de galbene.

Într-o altă partidă a zilei, Monchengladbach a eliminat-o, în deplasare, pe Hamburg. A fost 2-1, iar ambele goluri ale Borussiei au venit din lovituri de pedeapsă – Stindl (53) şi Raffael (61). Amfitronii au redus din diferenţă târziu (90+2), prin Wood.

Marţi, în deschiderea sferturior de finală, Frankfurt a barat drumul divizionarei secunde Arminia Bielefeld, pe care a dpăşit-o cu 1-0 acasă, gol Blum, în minutul 6. Partida dintre Sportfreunde Lotte (liga a III-a) şi Dortmund a fost amânată din cauza vremii nevaforabile.

În semifinale , care vor avea loc tot într-o singură manşă (25/26 aprilie), Bayern Munchen va evolua tot acasă, în compania învingătoarei dintre Lotte şi Dortmund, iar Monchengladbach o va primi pe Frankfurt.