Fanii Ştiinţei au sărbătorit Ziua Naţională la cantonamentul “Ilie Balaci”

0
301

De Ziua Naţională, Universitatea Craiova a deschis porţile cantonamentului „Ilie Balaci”, aflat în Lunca Jiului, chiar în preajma antrenamentului programat după-amiază de Mirel Rădoi.

„Petrecem Ziua Națională a României în familia Științei la Cantonamentul “Ilie Balaci”, “hai să dăm mână cu mână” la antrenamentul Universității Craiova. Vino împreună cu întreaga familie lângă echipa ta favorită și sărbătorește alături de componenții Științei cea mai importantă zi din istoria modernă a României! Vom avea momente artistice dedicate însemnătății zilei de 1 Decembrie, dar și o sesiune de poze și autografe cu fotbaliștii care îmbracă tricoul sfânt al Universității Craiova” a fost mesajul clubului din Bănie pentru fanii săi.

N-au lipsit momentele artistice, intonarea imnului naţional, iar fanii au fost angrenaţi într-o horă chiar pe terenurile de joc de la complexul din Lunca Jiului, alături de cele două mascote, leuţii Lionelu şi Simba, care au fost „în vizorul” copiilor. În ciuda vremii ploioase, suporterii au profitat de invitaţie şi s-au bucurat de „casa Ştiinţei”, unii prichindei, ultraşi precoce, venind la cantonament cu steagul naţional “branduit” olteneşte.

Nu a fost prima acţiune de acest gen desfăşurată la cantonamentul din Lunca Jiului. Tot anul acesta, de Ziua Copilului, puştii îndrăgostiţi de la culorile alb-albastre au avut ocazia de a vizita locul unde se pregătesc favoriţii lor, iar legendele Ştiinţei i-au întâmpinat cu diverse surprize.

Nu a lipsit de la sărbătoarea de la cantonamentul Universităţii Craiova nici preşedintele Sorin Cârţu, care a ţinut să transmită un mesaj cu prilejul zilei de 1 Decembrie: „Este sărbătoare mare pentru România. Profit și eu de această ocazie, pentru a transmite „La mulți ani, România!”. La mulți ani, Universității Craiova și pentru toți, care iubesc această echipă. În întâmpinarea acestei zi de sărbătoare am făcut și această acțiune a clubului, cu porțile deschise. Simpatizanții Universității Craiova și copii, care vrem să crească cu spritul și dragoastea pentru Universitatea Craiova, au venit într-un număr mare la antrenament și sper să se simtă bine. Am fost împreună și cu angajații clubului la o fasole cu ciolan mai devreme”.