PNL Dolj: Deputatul Nicolae Giugea… al 11-lea

1
704

Deputatul de Dolj, Nicolae Giugea, şi-a anunţat astăzi, pe pagina de Facebook, conform aşteptărilor, demisia din grupul parlamentar liberal de la Camera Deputaţilor. „(…)Partidul Naţional Liberal este captiv unui grup care se comportă iraţional. Nu există nici un fel de explicaţie logică pentru modul în care, în câteva luni, grupul lui Florin Cîţu a distrus o coaliţie perfect funcţională, a distrus un guvern care avea oportunitatea de a face reforme reale pentru a pune România pe direcţia cea bună şi, în cele din urmă, a instalat haosul în ţară(…). Nu pot să fiu părtaş la aşa ceva, pentru că activitatea mea în Parlament este legată de cetăţenii care m-au votat, nu de o conducere a PNL efemeră şi lipsită de orice contact cu realitatea. Rămân încă membru PNL, dar voi activa ca parlamentar neafiliat”. Declaraţia pare decupată din retorica lui Ludovic Orban, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor şi lider al Partidului Liberal. Grupul acestuia numără de acum 11 deputaţi şi un senator, cu tendinţa de a se mări.

1 COMENTARIU

  1. Nicolae Giugea, a parasit FSN si PDSR asa cum vrea sa paraseasca si PNL. Faptul ca ,,activitatea dumnealui in Parlament e legata de cetatenii care l-au votat” ramane la fel ca activitatea nula (pentru cetateni) pe care a avut-o la FSN ca senator, apoi presedinte de Consiliu judetean propus de PSDR si iata ,o alta formatiune pe care o paraseste PNL! Nicolae Giugea,precum toti ,,navetistii politici” nu a inteles la cei 59 de ani ai sai ca,, un guvern fara partide politice, ar fi mult mai democratic”Jacques Lazure- Abolirea partidelor politice). Ce i-as spune eu ca ,,cetatean care l-a votat” fie pe listele FSN,PSDR ori PNL?
    I-as spune, tot in maniera universitarului Jacques Lazure,urmatoarele:,,viciul fundamental al tuturor partidelor politice este ajungerea la putere.Asta e obiectivul numarul 1! Apoi, ca sa ajunga la putere ,partidul politic trtebuie sa aibe un numar mare de deputati si senatori! Conteaza numarul , nu calitatea lor! Cat mai multi deputati si senatori, cu atat mai multa putere! Ajuns la putere, partidul, prin leader-ul sau ,desemeneaza ministri, propune guvernul presedintelui,se ocupa de alte matrapazlacuri si ,in ultimul rand si de cei care l-au ales.Daca mai are timp! Nicolae Giugea nu stie ca un sistem politic- ,,dotat ” cu partide politice – oricare ar fi el si nu importa din care tara a lumii,duce la o guvernare intr-un climat de razboi. Opozitia(Nicolae Giugea a fost si in opozitie!) are intotdeauna si iremediabil , opinii contrare partidului de guvermanat si…vice-versa! Asa ca vedem (noi alegatorii acestor insi stransi intr-un partid politci pe care il pot parasi cand vor muschii lor) ,in Parlament, o un spectacol de guristi, triste lupte de cocosi tafnosi care nu fac nicio onoare unei societati asa zise, ,democratice”! Cam asta i-as spune eu lui Nicolae Giugea, ca alegator turmentat de minciunile si promisiunile lui! Sustinator la TVR Oltenia a unei dame controversate profesional in functia de director, nu cred ca a fost felicitat de alegatorii sai! Nicule ,lasa-le naibii de partide politice si treci independent! Fa politica si judeca cu capul tau, nu al lui Catu, Orban ori Iohannis! Altfel ramai un arivist.

Comments are closed.