AUR vrea suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis

0
620

AUR a lansat atacul final la adresa președintelui Klaus Iohannis. În cadrul unei conferințe de presă susținute luni, cei doi copreședinți ai formațiunii, George Simion și Claudiu Târziu au declarat că au demarat procedura pentru suspendarea șefului statului.

„Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor. Ne-au promis mai multi parlamentari de la mai multe partide politice că vor semna.

Vom apela la sutele de mii de romanii care ne scriu pe internet si ne roagă sa îl dam jos pe Iohannis pentru că o vorba românească spune ca pestele se împute de la cap.

Au existat 2 nominalizări pentru funcția de premier. Conform Constituției pe care Klaus Iohannis a calcat-o in picioare, trebuie sa ne îndreptăm spre alegeri anticipate si pentru a economisi banii si nervii românilor, odată cu alegerile anticipate trebuie sa mergem si pentru demitere.

AUR va strange semnături in fiecare localitate din tara si in diaspora. in ciuda faptului ca președintele, din păcate, controlează o parte a sistemului, vom merge pana la capăt si speram ca celelalte partide nu se vor lăsa intimidate. Invităm toți romanii sa intre pe josiohannis.ro sa semneze pentru demiterea președintelui. Trebuie spus că ne-au semnat și parlamentari de la PNL”, a declarat George Simion.