O nouă serie de posturi vacante pentru dascăli

0
299

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a scos la concurs şi în această săptămână 12 norme şi fracţiuni de normă pentru dascăli în localităţile Filiaşi, Carpen, Ciupercenii Noi, Drăgoteşti şi Drănic. Posturile au fost eliberate fie pentru că titularii s-au detaşat, fie pentru că au renunţat la plata cu ora.

„S-au eliberat la Filiaşi, la Grupul Şcolar „Dimitrie Filişanu” 9 ore de Instruire practică pe discipline economice, 8 ore de Educaţie plastică, 9 ore de Informatică şi trei ore de Limba Engleză. La Carpen, la Şcoala cu clasele I-VIII au rămas libere 7 ore de Educaţie tehnologică, şi două ore de Informatică. La Ciupercenii Noi avem un post de învăţător iar în comuna Drăgoteşti, la Şcoala cu clasele I-VIII sunt vacante un post de educatoare, patru ore de Biologie, două ore de Fizică şi trei de Educaţie Muzicală. De asemenea, tot vacant a rămas şi un post de învăţător la Şcoala cu clasele I-VIII din Drănic”, a precizat Alexandrina Năstase, inspector şcolar general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

Conform regulamentului orele pot fi ocupate până miercuri pe bază de cerere depusă la secretariatul Inspectoratului Şcolar de persoanele care au susţinut concurs într-una din sesiunile 2008-2011 şi au obţinut minim nota cinci. Orele nesolicitate vor fi ocupate prin concurs organizat de unităţile de învăţământ.