Bună dimineața, noapte bună și Jocuri magice, în week-end la Teatrul Colibri

0
429

Teatrul Colibri Craiova își așteaptă cu drag publicul, în week-end, la spectacolele Bună dimineaţa, noapte bună și Jocuri magice, cu respectarea măsurilor prevăzute în Hotărârea nr.76 din 30.09.2021, a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Astfel, participarea la spectacole este permisă în maximum 50% din capacitatea sălii, cu purtarea măștii de protecție și doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Dovada vaccinării sau trecerii prin boală se va face pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic, ce va fi scanat la intrarea în teatru!

Este permis accesul la spectacole, fără test, copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani. (Hotărârea C.N.S.U. nr.73/23 septembrie 2021)

Sâmbătă, 02 octombrie 2021, ora 18:00, este programat spectacolul Bună dimineaţa, noapte bună, adaptare după Donald Bisset, traducerea Ivan Juvetov şi Adriana Bora, regia Joro Ivanov, scenografia Eustaţiu Gregorian, muzica Alexandr Mihailov, cu actrițele Adriana Ioncu şi Alla Cebotari. Spectacolul a fost prezentat în această săptămână la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ – ediția a VI-a, la invitația Teatrului pentru copii și tineret Merlin Timișoara.

Duminică, 03 octombrie 2021, ora 11:00 ne bucură cu Jocuri magice, un spectacol interactiv, vesel, despre valorile prieteniei. În distribuție: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regia spectacolului este semnată de Titus Jukov, iar scenografia îi aparține lui Vladimir Cantor.