Craiova: Intervenții ale pompierilor în municipiu

0
76

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, au fost solicitate să intervină pentru evacuarea apei provenită din precipitaţii, degajarea unui copac căzut pe carosabil şi la 27 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit ieri, cu o autospecială şi trei motopompe, la solicitarea Primăriei Craiova, pentru a evacuarea apei de pe str. Aleea II Odesa şi str. Ecoului, din mun. Craiova.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit azi-noapte, la ora 01.43, cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, în mun. Craiova, str. Anul 1848. La sosirea echipajului de pompieri, din cauza vântului puternic copacul era căzut pe carosabil, fără să fie avariate autoturisme, locuinţe şi linii de electricitate.

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă în 27 de cazuri.