Eugen Călinoiu intră în cursa pentru Primăria Craiova

1
303

Fostul director executiv al Finanţelor doljene, ec. Eugen Călinoiu, şi-a anunţat duminică, oficial intrarea în cursa internă a PNL pentru desemnarea candidatului la fotoliul de primar al municipiului Craiova. Într-o primă fază, partidul va trebui să aleagă între „tehnocratul” Călinoiu şi consilierul local Pavel Badea. Concurenţa internă nu poate să fie decât benefică într-o democraţie fie ea şi românească. Eugen Călinoiu susţine că indiferent de cel pe care îl va desemna partidul, după această competiţie internă, nu vor exista disesiuni şi celălalt îl va sprijini pe cel care va pierde.

Poate să existe şi situaţia ca numărul candidaţilor în interiorul PNL să fie şi mai mare, depinde de cei care vor să intre în această cursă. Fostul director de la  Finanţe doreşte să-i convingă pe craioveni că are un proiect bun administrativ bazat pe creştere economică, investitori, locuri de muncă, dar mai ales pe păstrarea tinerilor în oraş şi în ţară. Resursa umană fiind foarte importantă. „În ultimii ani, nu doar în mandatul actual, tot ce s-a construit în municipiul Craiova s-a bazat pe un plan integrat de dezvoltare urbană conceput pentru execuția bugetară a Uniunii Europene 2007 – 2013, plan ce se regăsește și pe pagina Primăriei Craiova . Toate proiectele de anvergură sunt publicate acolo acestea fiind gândite, proiectate, finanțate și unele chiar începute înainte de actualul mandat de primar al d-nei Olguța Vasilescu. Din păcate însă ne aflăm în situația de a pierde milioane de euro din finanțare de la U.E. din cauza nefinalizării acestor proiecte până la finalul anului 2015. Termenele pe șantiere sunt depășite deși, precum se obișnuia și în epoca de aur, au fost anunțate finalizări ale șantierelor înainte de termenele programare inițial. Spre exemplu, darea în folosință a parcării subterane de la Teatrul Național, a fost anunțată pentru luna Septembrie, după cum se vede însă acest lucru este imposibil a fi realizat, lucrările fiind în toi acolo. Aceeași situație este și în parcul Nicolae Romanescu la Teatrul de vară, la linia de tramvai de pe Calea București sau în Bariera Vâlcii unde locuitorii de acolo sunt pur și simplu disperați din cauza lucrărilor care nu se mai termină”, susţine Eugen Călinoiu, unul dintre posibilii candidaţi ai PNL la Primăria Craiova.

1 COMENTARIU

  1. Tupeist, arogant si prost crescut ! Nu cred ca va doriti asa ceva !Din pacate l-am cunoscut personal si am vazut ce caracter infect are !Nu cred ca va trebuie asa ceva dragi Craioveni ! PS.-tin sa mentionez ca nu fac loby nici unui pardit SUNT ATEU POLITIC ! 🙂

Comments are closed.