O fi fost sărbătoare…

0
302

Ieri, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 53 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea 4 Şimnic. Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Azi-noapte, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Orodel. Testat cu aparatul etilotest:  1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ieri, polițiști din cadrul Secţiei nr.12 Poliţie Rurală Daneţi au depistat un bărbat de 46 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped pe drumurile publice. Întrucât prezenta halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Aseară, polițiști din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au depistat un minor de 17 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea 1 Depoului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.