Arestat pentru incendierea propriei locuinţe

0
117

Un bărbat din comuna doljeană Coşoveni, a fost arestat preventiv în cursul zilei de marţi, pentru 15 zile, după ce poliţiştii au stabilit că acesta şi-a incendiat singur locuinţa, după o ceartă cu fiul său.

În dimineaţa zilei de duminică, 28 iulie a.c., în jurul orei 5, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o locuinţă situată în comuna Coşoveni, este cuprinsă de flăcări. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de poliţişti împreună cu un echipaj de pompieri, care au localizat şi stins incendiul. Din cercetările efectuate ulterior de către poliţişti, s-a stabilit că imobilul a fost incendiat intenţionat de către proprietar, V. Nicolae, în vârstă de 57 de ani, în urma unui conflict cu fiul său V. Daniel. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de aproximativ 12.000 de lei. V. Nicolae a părăsit domiciliul şi fost identificat şi prins în cursul zilei de marţi, 30 iulie de către poliţiştii din Coşoveni, care l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere.

În urma analizării probatoriului administrat, unitatea de parchet a promovat propunerea, iar Judecătoria Craiova a emis mandat de arestare preventivă faţă de V. Nicolae pentru o perioadă de 15 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, fiind introdus în CRAP Dolj.