Brigăzi din Irlanda şi Cehia la dubla Universitatea Craiova – Vllaznia

0
157

Prima manşă a dublei din Conference League, dintre formaţia albaneză Vllaznia Shkoder şi Universitatea Craiova, programată pe 21 iulie, pe arena „Loro Borici” din Shkoder, de la ora 22.00, ora României (ora 21.00 în Albania), va fi condusă de o brigadă irlandeză, cu Paul McLaughlin la centru, asistenţi fiind Christopher Campbell şi Eoin Michael Harte, iar al patrulea oficial va fi Kevin O’Sullivan. În vârstă de 42 de ani, Paul McLaughlin a arbitrat câte un meci pe sezon în ultimele opt ediţii ale cupelor europene, fiind cunoscut ca un arbitru care acordă destul de uşor cartonaşe galbene şi lovituri de pedeapsă.

Returul dublei dintre Universitatea Craiova şi Vllaznia Shkoder este programat pe arena „Ion Oblemenco”, pe 28 iulie, de la ora 20.30, ora României, şi va fi condus de o brigadă din Cehia, cu Ondřej Berka (34 de ani) la centru şi Matěj Vlček şi Jakub Hrabovsky asistenţi, iar al patrulea arbitru va fi Pavel Orel

Returul dublei dintre Universitatea Craiova şi Vllaznia Shkoder este programat pe arena „Ion Oblemenco”, pe 28 iulie, de la ora 20.30, ora României. Nicio televiziune nu a achiziţionat, până în acest moment, drepturile de difuzare ale celor două meciuri.

 

Foto: fai.ie