Echipa de fotbal a IPJ Dolj, câştigătoare a turneului de fotbal de la Vidin

0
114

Echipa de fotbal a IPJ Dolj a câştigat turneul de fotbal organizat de Direcția Regională de Poliție Vidin, din Bulgaria, ca parte a manifestărilor ocazionate de sărbătorirea Zilei Poliției din Republica Bulgaria, desfăşurat în acest week-end.

La competiție au fost invitate să participe opt echipe de fotbal formate din polițiști de la diferite structuri și subunități ale Ministerelor de Afaceri Interne din România, Serbia și Bulgaria.

Cele opt echipe au fost repartizate în două grupe, echipa IPJ Dolj fiind în grupă cu echipele Direcției Regionale de Poliție Zajecar, Serbia, Direcției Județene de Poliție Vidin, Bulgaria și Poliției de Frontieră Vidin, Bulgaria. Polițiștii doljeni au învins în primul meci, cu scorul de 3 – 1 echipa colegilor din Serbia, după care au dispus cu 3 – 0 de Direcția Județeană de Poliție Vidin, iar în ultimul din grupă IPJ Dolj a învins, cu scorul de 2 – 1 echipa Poliției de Frontieră Vidin, echipă care, în final, a ocupat locul III.

În finală, echipa românilor a întâlnit câştigătoarea celeilalte grupe, echipa Poliției orașului Belogradcik, Bulgaria, pe care a învins-o cu scorul de 7 – 0. Premierea câștigătorilor a fost oficiată de primarul orașului Vidin, însoțit de comandantul Direcției Regionale de Poliție Vidin, colonel Konstantin Djudjinski. Componenții echipei IPJ Dolj sunt: agent principal Ilie Alin, agent principal Ilie Mircea, agent principal Popescu Victoraş, agent principal Nicolin Alin, agent șef adjunct Ţuculan Dragoş, agent principal Dinuică Laurențiu, agent Bortofleac Marius, subinspector Anghel Florin Andrei, agent șef Surcel Doru, agent principal Prună Radu, agent Ştoiu Bogdan, inspector principal Stuparu Constantin, subcomisar Călărăşanu Cătălin, agent șef principal Budrică Gheorghe – antrenor/manager, comisar şef Peca Leontin – conducătorul delegației şi comisar șef Căprărescu Cristian – traducător.